上一頁下一頁
發新話題

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

收藏  |  訂閱
116  16.5k

引用:
原帖由 MetinSeks 於 2014-9-15 08:44 PM 發表 查看引用來源
支持師妹分享 =]
其實冷靜左落黎通常都真係會拒絕對方唔做,不過如果比著係我遇到果位人夫既情況,我諗我唔會咁夠膽抱人入房繼續搞(怕比人告老強,哈哈)

我18歲啦~~~~( 當時....哈哈 )

見今晚得閒...埋埋個尾先..

人夫...size 唔大......技巧唔多...唔奶...所以佢都唔係好勁
但個時18歲咩都唔識...是但啦..

我同佢一齊左2個月..有一日...佢消失左...
咩傑途徑都搵唔到佢......最後佢透過佢朋友同我講唔再一齊..

咁ok..我都明.....

之後我另一個男朋友拍拖....

有一日冇啦啦whatsapp我.....
之後我地再次偷食......
第一次爆房..都係佢帶我去的..

但同佢偷食開始....佢唔會同我kiss....
唔會玩更多其他野.....技巧都冇好過..
都係好普通o既2小時..

之後..................我識食左...就冇搵佢...哈哈

係唔係好搞笑o既ending 呢.....

ps....人夫真係唔岩我啦...所以人夫d pm我都唔會回架啦.

(完)

識食左笑左

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-15 08:54 PM 發表 查看引用來源

人夫...size 唔大......技巧唔多...唔奶...所以佢都唔係好勁

咩傑途徑都搵唔到佢......最後佢透過佢朋友 ...
人家單身唔係人夫黎架XD~~~~(被打

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-15 08:54 PM 發表 查看引用來源

咩傑途徑都搵唔到佢......最後佢透過佢朋友 ...
人大左閱歷豐富左,會揀擇架。

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2014-9-15 08:57 PM 發表 查看引用來源
識食左笑左
笑人:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-9-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

人家單身唔係人夫黎架XD~~~~(被打
點會被打呢...haha

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-9-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

人大左閱歷豐富左,會揀擇架。
講到我咁衰:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:

好神奇........................岩岩開始唔識打驗證碼,,,

唔通版主...開恩:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-15 09:20 PM 發表 查看引用來源

點會被打呢...haha
我自己打自己/比你打-3-"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆