上一頁下一頁
發新話題

黑色誘惑update#49 #68 #142 #254(相#1,5,7,49,68,74,112 ,142,167,206,254,278,298)

收藏  |  訂閱
425  124.2k

睇左你兩日d post,留意到你鎖骨都特別性感,加埋你充滿女人味的卷髮,真系特別迷人

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 07:07 PM 發表 查看引用來源
得到我"第一次打冷震"個位男友...
我好似係佢身上總共打過2次冷震..
散左之後唔記得幾耐..人生第一個炮友出現
其實佢又唔係靚仔又唔係有錢又唔係高大威猛..
又對我唔係好,同時又有幾條女做佢炮友,
搞到我自己好 ...
原來有新POS, 遲來了囧....唯有繼續等多點相可以欣賞下.x.

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 07:07 PM 發表 查看引用來源
得到我"第一次打冷震"個位男友...
我好似係佢身上總共打過2次冷震..
散左之後唔記得幾耐..人生第一個炮友出現
其實佢又唔係靚仔又唔係有錢又唔係高大威猛..
又對我唔係好,同時又有幾條女做佢炮友,
搞到我自己好 ...
把頭髮好有女人味
條BRA帶扭左喎...要唔要幫幫手:smile_30:

剛剛出完trip..肥左..
大家唔好介意:smile_o03:

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 08:26 PM 發表 查看引用來源
http://i1294.photobucket.com/albums/b618/aaalone1/XJ_20140728135149_save1_zpsb86fe027.jpg
硬哂喇。。。

有肉地先為正貨  YUMMY~~~~~

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-7-28 08:26 PM 發表 查看引用來源
係呢到好多人得讚唔會介意吧囧....
個POS好似想比人渣咁.x." 後抱"
((希望你SKYPE同人玩得開心-3-....

正相、

Support you la ~~~~

藥到病除,燒都退埋
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆