上一頁下一頁
發新話題

同SP 的潮吹大戰(潮吹交流,新增潮吹另一強國sp)

收藏  |  訂閱
122  37.2k

引用:
原帖由 夏日的麼麼茶 於 2014-7-13 02:45 PM 發表 查看引用來源
但正常如果真系high嘅話係忍唔到㗎喎,哈哈……
可能係啦, 但有d 真係會推開你
咁你唔會老強嫁嘛

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-13 02:29 PM 發表 查看引用來源

有少少想叫sl試下,但又會有d驚..咁我陪妳試啦一係

回覆 71# 的帖子

那當然不會老強喇,通常都好enjoy...

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-13 02:57 PM 發表 查看引用來源
可能係啦, 但有d 真係會推開你
咁你唔會老強嫁嘛
Ching..依刻我深信你真係食唔少..haha

引用:
原帖由 夏日的麼麼茶 於 2014-7-13 03:06 PM 發表 查看引用來源
那當然不會老強喇,通常都好enjoy...
Enjoy 就好, 不過的確試過有d 去到個位反而會stop
唔係唔enjoy,  只係個種feel湧上黎反而驚左所以stop
如果有類似師姐share 下就好啦
我都係聽返對手講

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-13 03:16 PM 發表 查看引用來源

Ching..依刻我深信你真係食唔少..haha

唔係啦師姐, 我一定唔係食家。。。我都想有咁既福

引用:
原帖由 MiniPooh 於 2014-7-13 02:19 PM 發表 查看引用來源
Thanks for sharing~
樓主睇來真係人如其名wor
調情高手,勁!
唔係高手啦。。呢度咁多ching 高手, 邊敢認叻
不過我係個d 見到對手high 自己先開心個隻

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-13 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近佢有bf,.., 唔好提lu,  冇得玩
我都想有人陪
hahaha總有後備既ching~~

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-13 02:56 PM 發表 查看引用來源

Halo..=]

最近點啊C姐~有咩好路數?XD

回覆 76# 的帖子

之前多ching 講潮吹, 但係反而寫左part1之後好似冇咩人回添
不過照寫埋part 2 先算啦
Part2 心理, 氣氛:其實part 1 好多野都係同part2 有關既
又或者咁講,part 1 都係因應心理狀況而相應對既一d 工夫
當大家準備好左事前既野, 入到房都有d 野做既
如果係第一次潮吹,燈光可以暗d,  因為女方可能會怕醜d,  唔想妳見到佢潮吹樣 8(雖然ching 梗係想望啦)
到真正埋牙啦, 如果妳知對手鍾意被潮吹當然好, 我潮吹過既對手5個當中就2 個試過, 同鍾意個種feel,  對住呢d,  當然全程自動波
對想玩潮吹既師兄最好不過
睇波先。。 再寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆