上一頁下一頁
發新話題

沉醉於sex的小淫娃,(#1,#113,#463)

收藏  |  訂閱
520  54.9k

引用:
原帖由 廁紙筒哥哥 於 2014-5-4 09:21 PM 發表 查看引用來源

對手 ( 左右手 ):smile_30:
又唔好咁講
大家都係傾下計

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-5-4 09:23 PM 發表 查看引用來源

又唔好咁講
大家都係傾下計

岩的, 我都靠把口搵食:smile_13:

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-5-4 21:10 發表 查看引用來源
hello
我同你都幾似喎,都係一個人妻,但身邊個個滿足唔到我,但搵到個好對手

哈佬 人妻
那個好對手係呢到認識既 ?

小吉,妳個icon相係底底,仲係粉紅色
引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-5-4 09:22 PM 發表 查看引用來源

未諗喎,哈哈

其實我都本身有一個要好嘅情人,但係好奇心嘅推動下,
都試過其他師兄。

但其實佢哋大都只為了滿足佢哋嘅性慾,所以有時候都覺得自己幾dirty

引用:
原帖由 Sunbelt 於 2014-5-4 09:49 PM 發表 查看引用來源
都試過其他師兄。

但其實佢哋大都只為了滿足佢哋嘅性慾,所以有時候都覺得自己幾dirty
又唔好咁講呀c姐..其實女人都會餓..你唔會係dirty既女人!

係呀!妳返來啦!妳有咁嘅感覺唔出奇。男人多數性行先,女人feeling行先!
引用:
原帖由 Sunbelt 於 2014-5-4 09:49 PM 發表 查看引用來源
都試過其他師兄。

其實女人都有性需要,對手俾女人嘅感覺都好緊要!

引用:
原帖由 mr.JOSA 於 2014-5-4 09:25 PM 發表 查看引用來源

哈佬 人妻
那個好對手係呢到認識既 ?
係交友app識

引用:
都試過其他師兄。

我只係貴精不貴多
同佢以前都係情人,最後有啲野發生左,大家做返朋友,但關係比做情人更好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆