上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.5k

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-1-7 08:49 PM 發表 查看引用來源

我都係靠電話同人聯絡...但傾到呢類既少之有少...都係返工放工/3\
WECHAT個D更唔會突然比人ADD/3\因又唔係令仔之類...嗚"
小公主係wechat比人add到爆...試過約幾個哥哥出黎飲下野
見過真人同相都唔係差好多

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 08:41 PM 發表 查看引用來源

未試過點知唔得尼:smile_o05:想當年小妹第一次出去蒲都係學返黎
公主對波咁大:smile_47:支支持小公主先

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 08:53 PM 發表 查看引用來源

小公主係wechat比人add到爆...試過約幾個哥哥出黎飲下野
我比LINE ACCOUNT你啦,同你吹下水LO ,岩FEEL先教你

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 08:53 PM 發表 查看引用來源

我都係係wechat 識。。但可能樣唔得。。冇人理><

唔知我PM 個WECHAT 比你又會唔會可以做下你淫生導師呢?

引用:

我係空到爆....不過就算傾到呢方面都唔一定做到個方面既野, 最多都係網友變朋友之類吧
生存幾耐或者會唔會見光死都唔知x.x 何況我自問-3-...我有自知之明...無人加我係正常既"

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-1-7 08:55 PM 發表 查看引用來源

我係空到爆....不過就算傾到呢方面都唔一定做到個方面既野, 最多都係網友變朋友之類吧
生存幾耐或者會唔會見光死都唔知x.x 何況我自問-3-...我有自知之明...無人加我係正常既"
咁又唔好咁講,有時自信呢樣野好緊要,唔好咁卑呀師兄

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-7 09:05 PM 發表 查看引用來源

咁又唔好咁講,有時自信呢樣野好緊要,唔好咁卑呀師兄
有自信架-3-我又唔介意自己D樣貌跟高度" 不過呢個世界條件比我好既有好多姐"

小弟今日生日呀,轉頭同FRIEND食飯呀,一陣再傾吧

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-1-7 09:06 PM 發表 查看引用來源

有自信架-3-我又唔介意自己D樣貌跟高度" 不過呢個世界條件比我好既有好多姐"
有時唔係太樣衰太毒,之後下面岩SIZE(不太長不太短)都會有機會既,有時D人係睇FEEL,唔係睇樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆