上一頁下一頁
發新話題

比你自編自導自演/ 自編自導但不自演拍套av, 你會揀咩劇情?

收藏  |  訂閱
81  2.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-6 07:16 PM 發表 查看引用來源
好多我都想玩...

sm 體罰類o既 casting...

自拍類型o既口爆, 顏射..

被肛交, 少少被夾硬o黎果d

情侶檔, 浪漫型o既性愛

仲有 Bukkake!! :smile_47:

我實在太多太多好奇啦 :')  係咪應該去寫o下 ...
感覺你會揀SM囉:smile_30:

引用:
原帖由 六公主 於 2014-1-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

感覺你會揀SM囉:smile_30:
呢個當然會 :smile_22: 不過要真o架! 借位配音假道具我唔要!
但係都想做情侶檔.. 激得來有感情交流o既.. 可能d 人講得o岩, 重口味到一個程度又會想回歸自然

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 06:31 AM 發表 查看引用來源

呢個當然會 :smile_22: 不過要真o架! 借位配音假道具我唔要!
但係都想做情侶檔.. 激得來有感情交流o既.. 可能d 人講得o岩, 重口味到一個程度又會想回歸自然
感情太好我會打唔落手。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 11:23 AM 發表 查看引用來源

感情太好我會打唔落手。
兩樣o野o黎o架! 拍sm 就梗係唔會情侶檔... 情侶得果d 就係正常好sweet 咁搞o野, 唔會動武o既

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-7 11:47 PM 發表 查看引用來源

點止, 你咁講, 有兩個tim...:smile_o10:
你咋!! 我得一個! 後面仲未破處 上面果個唔算

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

你咋!! 我得一個! 後面仲未破處 上面果個唔算
聽你講,應該好快要破了,其實我話我啲奴,咩都會加個淫字或賤字。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 03:01 PM 發表 查看引用來源

聽你講,應該好快要破了,其實我話我啲奴,咩都會加個淫字或賤字。
十劃都未有一撇!! 淨係諗到好污糟, 叫佢自己學識點搞清潔先比佢入!
我唔想研究呢D o野 :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 03:27 PM 發表 查看引用來源

十劃都未有一撇!! 淨係諗到好污糟, 叫佢自己學識點搞清潔先比佢入!
我唔想研究呢D o野 :smile_34:
頭幾次喺廁所搞洗會方便啲
多啲KY同前戲
我覺得酒精都係有需要嘅
飲少少會好好多

學生妹主題

劇情係高中學生妹夜晚用震旦自慰,第日返學時地鐵被一班痴漢搞,响學校上體育課比老師借檢查身體玩一獲,放學又比另外兩條友尾隨人屋,綁起雙手玩一獲,玩3p.

内容 - 玩假JJ,震旦, 顏射,中出,3p, 69, 正常位,狗仔式,騎乘位等。

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 05:49 PM 發表 查看引用來源

頭幾次喺廁所搞洗會方便啲
多啲KY同前戲
我覺得酒精都係有需要嘅
飲少少會好好多
第一次比人開pat pat都係咁
本身飲到醉醉地
搞2,3次之後已經好倦灘左係度
feel到pat pat有人搽緊野都無力反抗
最後都唔係太痛不過都唔係好好feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆