上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.3k

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 01:29 PM 發表 查看引用來源

係咪你lead先。haha

肯俾我 lead ,我立即落 order都仲得
梗係想啦。

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 01:27 PM 發表 查看引用來源
http://i865.photobucket.com/albums/ab220/yukiathk/Mobile%20Uploads/mmexport1385438496461_mh1387517093050_zps2dc42952.jpg

呢張係上次行行下街,收到哥哥WTSAPP 叫我入廁所DIY影相俾佢睇
我係咪好乖呢?:lov ...
但你真係好有做奴既潛質

果隻手仔係我就好:smile_o05:
天氣咁凍下面應該暖笠笠

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 01:29 PM 發表 查看引用來源

梗係想啦。
係咪你lead先。haha

睇你乖唔乖喇

hi 淫奴小妹...好乖好淫先得人錫架:smile_o09: 支持你同實扑你:smile_o01:

其實我想大家按多D推薦
咁我先有動力去POST文同相架:smile_40:
你地知女仔係鍾意人TUM
我睇下幾時有時間再打多次經驗出黎
不過打文都幾辛苦下,你地要支持我呀

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 02:05 PM 發表 查看引用來源
其實我想大家按多D推薦
支持~~"

小妹今日放假丫...有冇試過吾帶bar去街街呢
引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 02:05 PM 發表 查看引用來源
其實我想大家按多D推薦

引用:
其實我想大家按多D推薦
有文仲要有相睇...唔會唔支持呀
我都好想做主人....可惜對於妳黎講我應該係叔叔了
只好出心唔出力....加油

p.s.第2張相真係正爆...妳身型細粒型
不過有睇頭...目測應該32C-33C吧

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 12:05 AM 發表 查看引用來源
好似反應都係一般咁
可能小妹文筆真係麻麻地啦
其實大家鍾意睇情節多D定對話多D?
我SP話反應好D佢可以照大家意見帶我去唔同地方影相
我既幸福就交係大家手上喇
之前同SP想搵過其他情侶一齊玩,可惜仲未遇到

我 ...
looking for your update and .... pics!!!:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆