上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  138.8k

引用:
原帖由 gackt121 於 2013-12-8 04:47 PM 發表 查看引用來源

有意思 寫得好 煩請繼續 支持

THX

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 12:15 AM 發表 查看引用來源
人夫比我想像中對我更愛我,有時怕他會返到家或星期六日也抽不了心,這是偷情人夫人妻最不安的...

佢曾經話好怕我會有一天狠心的扔下他,而且他對我有點怕,人就是這樣,又怕癢又要抓!
我曾經問佢有無睇倚天屠龍記?  ...
有機會一齊嗎

引用:
原帖由 gum717 於 2013-12-8 05:23 PM 發表 查看引用來源

有機會一齊嗎
c兄,人夫人妻...講笑咩:smile_19:
只有相逢恨晚的感覺吧...:smile_19:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 05:42 PM 發表 查看引用來源
妳講到.......我以為:smile_35:

點都好, 唔好穿煲

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 17:42 發表 查看引用來源
一個超無奈的感覺:smile_39:
你同老公關係是怎樣? 是什麼心態要偷情? 可以講講?

睇完。
偷歡係激情,但太上心,只會傷害雙方。更汲及雙方家庭,小心處理吧

引用:
原帖由 gum717 於 2013-12-8 05:44 PM 發表 查看引用來源

妳講到.......我以為:smile_35:

點都好, 唔好穿煲
Yes...:smile_44:

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-8 06:09 PM 發表 查看引用來源

一個超無奈的感覺:smile_39:
你同老公關係是怎樣? 是什麼心態要偷情? 可以講講?
老公関係是平淡:smile_39:
我沒有想過要偷情,只是啱啱遇著剛剛吧,一直怕到要抽身時會傷害到人夫...:smile_13:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 06:22 PM 發表 查看引用來源
老公関係是平淡:smile_39:
我沒有想過要偷情,只是啱啱遇著剛剛吧,一直怕到要抽身時會傷害到人夫...:smile_13:
偷情既人,多因感情平淡而出軌。
另,如今天投入太多,當然會傷害到佢,但妳唔stop佢,將來既傷害只會更大

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-12-8 06:12 PM 發表 查看引用來源
睇完。
偷歡係激情,但太上心,只會傷害雙方。更汲及雙方家庭,小心處理吧

有時很矛盾,星期日幾乎斷絕音訊...
軀殼陪家人,靈魂欲出左竅...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆