上一頁下一頁
發新話題

老婆第一次試男女混浴溫泉 (Page 7, 少少更新)

收藏  |  訂閱
127  125.1k

引用:
原帖由 bubble7 於 2013-12-2 06:56 PM 發表 查看引用來源
Thanks C Hing...good story!

Glad you enjoyed my post!  

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-12-2 10:34 PM 發表 查看引用來源
我都試過係日本到男女混浴, 自己覺得好尷尬,
反而D架仔若無其事:smile_o12:
我老婆第一次試男女混浴都有少少尷尬及不自在.

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2013-12-3 01:50 AM 發表 查看引用來源
幾年前同ex都有試過男女共浴溫泉...第一次同ex各有各浸...純女生那邊so far so good..之後ex話佢個邊風景好靚...我就死lur要去睇下...原來男女共浴真係開揚d靚d!

Ex 要scan 過溫泉入面只有兩個日本伯伯先肯比我入 ...
混浴池及男性專用池的風景一般來是真是較靚的.  有時覺得混浴池其實原本是男性專用池.  日本始終都是"重男輕女".  

引用:
原帖由 qazzzyen88 於 2013-12-3 10:59 AM 發表 查看引用來源
師兄,仲有update嗎?
有的.

因平時要上班, 放工後又要陪老婆及兩個仔, 所以要有多餘時間先能update.

引用:
原帖由 weatherman 於 2013-12-3 01:29 PM 發表 查看引用來源

very much enjoy the post

had be nyuto onsen before .. so many sweet sweet memory .. XDD
How about sharing those sweet sweet memories with us?  

引用:
原帖由 weatherman 於 2013-12-3 01:49 PM 發表 查看引用來源

other good outdoor onsen

http://www.izumi-kojohama.jp/

at the southeast of noboribetsu onsen, it set up the inn on the hill looking down at the magnificent pacific ocean under eyes... ...
Thank you!  Will definitely consider your suggestion for our next onsen trip.  

引用:
原帖由 maggetw 於 2013-12-4 04:08 AM 發表 查看引用來源
你睇人,人睇你,好公平,我老公當時只想佢一個人入去浸,我話耍去就一齊,佢好冇辦法,就拖住手入去,佢叫我用毛巾遮下,我反罵佢大方d la,塊方巾咁細有咩用,反正浸一陣就要上水休息下...怕咩!
其實在混浴溫泉起身走動時用小毛巾掩蓋重要部位是混浴禮儀, 但我留意到, 就算是日本人都不是個個都會這樣做. 我都見過有女士沒掩蓋身體便起身走動!  

不過maggetw師姐這麼大方, 是我們男士的喜訊啊!  

引用:
原帖由 maggetw 於 2013-12-1 09:49 PM 發表 查看引用來源
其實日本有好多偏遠溫泉仲係男女混浴,但要夜D先有女人去,只要唔好流晒口水就唔會比人話,當然我唔係日本女人,佢地有時會同我傾下,但唔係想睇野,我都會好大方任睇
妳咁大方!!!我都好想睇妳!!!😁😁😁

引用:
原帖由 maggetw 於 2013-12-4 03:53 AM 發表 查看引用來源
係呀,我係greece都去過,大家都除晒,冇咩特別,冇人會理你,有時見到係asian都只係望下,唔會好似色情狂,好nice ga
我都去過希臘天體沙灘除哂超正,個個都係咁唔諗衰嘢。其實天體真係好舒服

引用:
原帖由 Henney 於 2013-12-4 08:49 AM 發表 查看引用來源

其實在混浴溫泉起身走動時用小毛巾掩蓋重要部位是混浴禮儀, 但我留意到, 就算是日本人都不是個個都會這樣做. 我都見過有女士沒掩蓋身體便起身走動!  

不過maggetw師姐這麼大方, 是我們男士的喜訊啊!  
唔係我大方,只係個個都一樣,只要心冇邪念就OK,再者我除左眼鏡遠D都睇唔清楚LA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆