上一頁下一頁
發新話題

我和他的第一次 加相 再更新#65

收藏  |  訂閱
83  48.0k

引用:
原帖由 molly816 於 2013-11-14 05:24 PM 發表 查看引用來源

GUAM...人生第一次著BIKINI
that's really nice
you hv a great body

引用:
原帖由 molly816 於 2013-11-14 15:57 發表 查看引用來源
我們之前去了一次夢幻般的旅行, 我們去了闔島. 在那裹我們可以手拖手, 隋時KISS….而且更加放任…..有一天我們到餐廳食飯,幾杯酒下肚,他趁人不注意,他的手摸到了我的腿上,我把他的手拿開,一會兒又摸了進來,後來 ...
Wonderful……

樓主身材好正丫
係男人都會愛不惜手

wow, 第一次係playgroup度, 好刺激!! :smile_47: :smile_47:

有無想過和他結束找另一個 ???
其實對你ge career有定危險

樓主,想善意提醒下你,你D相片來源令到你個post可信度大減

引用:
原帖由 molly816 於 2013-11-14 05:24 PM 發表 查看引用來源

唔係化?24歲女第一次著?

引用:

出多d相睇丫:smile_47:

引用:
原帖由 molly816 於 2013-11-14 03:57 PM 發表 查看引用來源
我們之前去了一次夢幻般的旅行, 我們去了闔島. 在那裹我們可以手拖手, 隋時KISS….而且更加放任…..有一天我們到餐廳食飯,幾杯酒下肚,他趁人不注意,他的手摸到了我的腿上,我把他的手拿開,一會兒又摸了進來,後來 ...
http://terrilee.pixnet.net/blog/post/17320090

假相...定老作呀

真係好好身材wo~好鐘意佢對長腿~又5係高瘦平~又嘩有睇頭! 正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆