上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.3k

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 21:49 發表 查看引用來源

每個人都有different imagination!正是好玩之處!
不過我亦遇到過勁唔得嘅男人!
PS 點樣勁唔得 ? 佢好正經 ? 定係好弱既 imagination

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 09:49 PM 發表 查看引用來源

每個人都有different imagination!正是好玩之處!
不過我亦遇到過勁唔得嘅男人!
無錯!有啲好淫,有啲好純
有d可愛feel,有d女王feel
唔同人有唔同high之處,
同你一樣, 我都遇到過勁唔得嘅女人:smile_46:

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 09:50 PM 發表 查看引用來源

Random 係喺啲site到識,又唔會有麻煩
我同過個男仔玩,玩得2-3次後佢當正係我男朋友,
煩到我好怕,有一段時間唔敢再上去

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:你張佢張相post左係邊?
我冇post出嚟,因為佢有女友!
我濺到喺巴士用電話攞出嚟比人睇,食緊飯無啦啦拎出嚟。所以識得佢嘅人好多都睇過!
最爆笑嘅係啲人第一個反應係佢唔係呀麻+我睇過啦之前我哋細個去游水,佢中2比人睇j!佢有割包皮!

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 21:52 發表 查看引用來源

即使攬住都會比人抽水架:smile_30:
咁又係.. 尤其是你唔係眼向外..  d 手摸完你都唔知邊個..  
女仔去蒲就係有呢個斃處 ~

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 09:58 PM 發表 查看引用來源

我冇post出嚟,因為佢有女友!
我濺到喺巴士用電話攞出嚟比人睇,食緊飯無啦啦拎出嚟。所以識得佢嘅人好多都睇過!
最爆笑嘅係啲人第一個反應係佢唔係呀麻+我睇 ...
:smile_30:咁佢條j係咩size

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 09:58 PM 發表 查看引用來源

咁又係.. 尤其是你唔係眼向外..  d 手摸完你都唔知邊個..  
女仔去蒲就係有呢個斃處 ~
落得去同人跳舞都預左會比人抽水,我自己就好鐘意比人卒,
試過比人抽水抽到我濕哂

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:咁佢條j係咩size
妳估佢條j係咩size先

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 09:53 PM 發表 查看引用來源

PS 點樣勁唔得 ? 佢好正經 ? 定係好弱既 imagination
係勁弱imagination 又可能現實生活中佢可能技巧差!
唔識帶對手入戲!

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-10-13 09:53 PM 發表 查看引用來源

無錯!有啲好淫,有啲好純
有d可愛feel,有d女王feel
唔同人有唔同high之處,
同你一樣, 我都遇到過勁唔得嘅女人:smile_46:
其實要遇上一個勁嘅係有難道!
我有天真過以後男人有性幻想應該勁okay 點知有幻想唔識講一樣唔得
有啲冇道德嚟完就收線!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆