上一頁下一頁
發新話題

平嘢亦有好玩系列之”先苦後甜的foc至激一夜情。

收藏  |  訂閱
100  14.8k

男人天生身體內的本能遣存基因

引用:
原帖由 simonhing99 於 2013-8-14 05:25 PM 發表 查看引用來源
師兄真係老嫩都啱.....
雄性動物之特徵也; 文化進步,令人類依循規範 但骨子里, 所有男人體內,仍有那雄性動物特性, 此為傳宗接代功能之一。
不敢玩者,是受環境所限而矣。

睇到扯曬旗

講到好似電影Inception內面的劇情咁 :smile_27:
引用:
原帖由 大口Sam 於 2013-8-14 03:56 PM 發表 查看引用來源

我仲諗緊, 要玩偷跳中再偷跳有d複雜.:smile_27:

引用:
原帖由 東北漢子 於 2013-8-14 04:55 PM 發表 查看引用來源

人不風流只為貧, 冇錯既, 大把sample, 什至有少少鬆動, 都要去玩玩啦!
喂Sam兄,你唔怕bb轉投他人抱?
怕唔既.

佢搵到真命天子都係好事. 要走既結左婚都會走. 係有緣既, 隔幾多年都會走番埋一齊.

而且, 我覺得再落去成日見面, 但又唔同佢結婚一齊住一齊面對新生活既話, 就算感情再好都會慢慢變友情. 可能搵個藉口少見d, 唔好日日wechat(chat到冇野好chat) 間中抽d時間同佢去玩, 火火的帶點激情, 可能感覺會好d.

又係男人身體內的本能遣存基因作崇

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2013-8-14 06:30 PM 發表 查看引用來源
睇到扯曬旗
這本就是男人體內雄性動物基因影晌也, 去出出火發洩下冇野!

佢係SAM哥嘛

引用:
原帖由 SW-20 於 2013-8-14 06:40 PM 發表 查看引用來源
講到好似電影Inception內面的劇情咁 :smile_27:
每人人生真有不同, 差異很大; 但家家也有本難念的經者。

冇錯, 我也曾經三次同你一樣

引用:
原帖由 大口Sam 於 2013-8-14 06:59 PM 發表 查看引用來源

怕唔黎既.

佢搵到真命天子都係好事. 要走既結左婚都會走. 係有緣既, 隔幾多年都會走番埋一齊.

而且, 我覺得再落去成日見面, 但又唔同佢結婚一齊住一齊面對新生活既話, 就算感情再好都會慢慢變友情. 可能搵 ...
有二個已嫁人, 有一個又被拋棄了, 但我絕不會回頭番啅, 唔想太復雜, 免生"剪不斷,理還亂"。
但我長久用的最多錢的一個酒樓妹,19歲跟我,跟左四年,比錢佢屋企也只十多萬, 為她開檔賣鞋,佢重執多幾雞私房錢;每月二千五予他她,總數才三十多万。
後正因開舖佢學識上網, 被老鄉溝了返老家結婚; 她曾因與夫爭吵來深找我, 我馬上走開避佢,話自已身在上海,並勸佢與夫和好, 更打電話叫佢細佬接佢返鄉,幫佢打完場。
Sam兄 你知唔知最難邊關?係佢在電話懇求要見我一面,要我安慰佢, 話佢好需要我那一剎, 真係內心交戰之極, 比佢結婚時更激動, 一守不住就千年道行一朝喪, 因為一旦重燃愛火, 實死無生。
PS.若單把這三段由80年代末到2008的情緣寫成書本, 真係洋洋萬字千言, 句句男人心底話, 情慾,愛慾共冶一爐。還未計之前及之後的拈花惹草,偷食人妻, 丁文食件, 邪骨快仔.........

引用:
原帖由 東北漢子 於 2013-8-14 07:37 PM 發表 查看引用來源

有二個已嫁人, 有一個又被拋棄了, 但我絕不會回頭番啅, 唔想太復雜, 免生"剪不斷,理還亂"。
但我最多的一個酒樓妹,19歲跟我,跟左四年,比錢佢屋企也只十多萬, 為她開檔賣鞋,佢重執多幾雞私房錢;每月二千五予他她,總 ...
比錢佢開檔都被老鄉溝了返老家結婚, 但與夫爭吵又來深找你, 呢D 女人就咪理佢啦, 直頭啋佢都嘥時間 :smile_39:

所以我拒絕佢

引用:
原帖由 ld-2 於 2013-8-14 07:50 PM 發表 查看引用來源

比錢佢開檔都被老鄉溝了返老家結婚, 但與夫爭吵又來深找你, 呢D 女人就咪理佢啦, 直頭啋佢都嘥時間 :smile_39:
但你又知唔知, 共處四年, 梗有感情, 而且大家熟悉對方; 佢電話內綿綿愛語, 又話都係我好, 要我安慰佢, 佢需要我等等語句, 字字腰心, 句句要命,
真係定力少的都頂唔住架。

引用:
原帖由 東北漢子 於 2013-8-14 08:03 PM 發表 查看引用來源

但你又知唔知, 共處四年, 梗有感情, 而且大家熟悉對方; 佢電話內綿綿愛語, 又話都係我好, 要我安慰佢, 佢需要我等等語句, 字字腰心, 句句要命,
真係定力少的都頂唔住架。
我明白, 四年雖然有感情, 但好明顯係與狼共舞的故事, 狼都可以係女人啫, 大陸女人綿綿愛語嘅大話真係叻過好多政客 :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆