上一頁下一頁
發新話題

人生第一次cam sex,比左香討某女女了,有更新啦~第5頁#72

收藏  |  訂閱
111  19.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-22 10:54 PM 發表 查看引用來源
有刁花
咁咪好肉酸囉?

~~~~~~~~~~~~~~~見面篇~~~~~~~~~~~~~~~~

今日約左呢位CAM小姐出離~~
本身話左如果我屋企冇人就上去我到愛愛完再出去睇戲食飯~~
好可惜~~今日屋企人唔出街.............
敢就約左佢去睇戲之後食飯啦~~
要佢專登搭個幾鍾車入離真係唔係幾好意思
因為佢人生路不熟,所以本身果場7:20戲睇唔到~
結果最後要睇8:20分~~即係話之後小左1個鐘O既攬攬鍚鍚時間~~

一見面果下...唔知係咪FEEL錯~~
感覺上佢對我好似失望加唔係幾想理我敢~~
有D冷淡....我心諗...今次P街啦...唔係咁高鬥呀....
沿途冇乜接觸O既程況下就行到戲阮啦
敢好啦~~入到場~~我簡錯位啦~~~
我簡左最後排我3,4位5,6位冇人O既,如下圖
12     3456789 10     11,12
我應該係簡1,2先岩
不過算啦,都簡左,調位會好揚
一坐底~~我就決定試探下佢係咪真係唔LIKE我啦...
即時拖住佢隻手~~~冇宿WOO~~好O既開始~~
敢開場O既時候佢就用左件外套COME住大脾啦~~
我就好快忍唔住...再試下申手入去摸下大脾先啦~~
又OK WOO...冇宿到...敢我都唔客氣啦~~
慢慢月摸月上,因為佢著果條係超短群:smile_04:
所以要摸妹妹係0難度~~
好快摸下摸下就摸到妹妹位啦~~
而佢隻手都月摸月過~
最後都成隻手搭上成條J上面~~
敢我就坐係左邊用右手撩其實唔太就手~~
最後忍唔住直接用左手申過去~~
果然係好就好~~一下就撩入埋個河西洞到~~
wa~~原來已經流緊好多水ga la一直~~
敢佢就用手隔富卒下我,
我就直接0距離敢卒下佢~~
大家都好high~~~
但唔知點解突然2號位坐左條友囉~~
敢我就宿番手啦~~而佢隻手仍然係我jj上~~
我由開場硬到散場囉~~~~
好啦~~睇完食野~~
敢就果時都10點幾啦~~
佢就要係11點35分前搭尾班車走~~
敢食完都已經係10點45分~~
時間都已經好緊迫~~~~
不過我食完我都話不如上去個平台到行下丫~~
敢上到去發現以前個偷情聖地封左~
敢就行番條樓梯走啦~~~
而果條樓梯位牆身幾高下又僻靜woo~~
我行行下忍唔住啦~~轉身即時咀佢~
去到呢到~~就係今晚第1次同佢咀啦
一咀大家就唔識停~~不斷狂車左6,7分鐘到~~
始終果個位真係好揚~~我就話不如行落去睇下有無d暗位啦~~
一落到去已經搵到啦~~果個位好鬼正~~
唔暗示係邊係咩地方咩位啦~總之都好危險~
但都算幾安全下啦~~~~一有人行過就會望曬但又未必睇到我地果隻啦~~
一去到果個位~~大家都控制唔到對大家o既傾慕啦~~
又離攬住熱吻一番~~一路車我已經申手入去徐左佢條底底拉下小小~
申隻手指起勢狂卒~~不過可能地方o既關係~~
佢冇嗌過半句><呢個動作維持左一陣~
我就問佢介唔介意幫我含下~~
佢就一口答應了~~~
估唔到個哀妹口材都幾好woo~~
含左5分鐘到都j不離口~~
最後仲差小小比佢吹爆左~~
我已經係好難吹爆果d離~~
因為先前冇講明口爆所以我都控住佢叫佢停啦~~
再吹真係爆左驚佢會嬲~~~
敢果時都差唔多11點15分差唔多要行番去搭車了~~
敢我就著番好條富仔同佢車多幾多~
再離過深深o既擁抱抱左陣就拖佢送佢去巴士站等巴士啦~~
之後番去傾番..原來佢只係慢熱~~
而唔係唔like我~~~
而且佢話我真人加分tim woo~呵呵~開心死
唔打住啦~~又開cam對住佢打番個飛機先~haha~~byebye~~:smile_04:

引用:
原帖由 古堡小女巫 於 2013-7-22 05:42 PM 發表 查看引用來源

你細佬有樣咁得人驚?
xddd

係呀~冇眼耳鼻~~
得個口渣~
識得噴野好可愛ga~:smile_46:

引用:
原帖由 aryin22 於 2013-7-22 05:43 PM 發表 查看引用來源
好正呀,師兄,教下小弟
係女就pm~~
就係咁簡單~~ha

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-7-22 05:46 PM 發表 查看引用來源
嘩~~你個名咁似佢既,佢一定教你啦!:smile_30::smile_30:

已傳授

引用:
原帖由 nonameforme6 於 2013-7-22 06:27 PM 發表 查看引用來源
好正呀,師兄,
thx支持

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-22 10:54 PM 發表 查看引用來源
有刁花
見過都唔好講出離丫

引用:
原帖由 Cman文 於 2013-7-23 12:22 AM 發表 查看引用來源
支持

thx:smile_15:

更新無人支持........><

引用:
原帖由 yin532二世 於 2013-7-23 05:00 PM 發表 查看引用來源
更新無人支持........><

有有有~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆