上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.4k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-20 02:45 PM 發表 查看引用來源

全部是在實戰中吸收的!:smile_46:
真誠、冇機心、對她美貌的神魂顛倒,對她亳無保留的崇拜,其實就是溝女秘笈的核心
但師兄  唔驚會變成兵咩?

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-6-20 03:45 PM 發表 查看引用來源

但師兄  唔驚會變成兵咩?
兵唔兵,上左手講床上實力!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-20 03:48 PM 發表 查看引用來源

兵唔兵,上左手講床上實力!
師兄 勁呀^^

你真係好玩得喎

引用:
原帖由 黑馬仔仔 於 2013-6-20 04:06 PM 發表 查看引用來源
你真係好玩得喎

〝玩〞唔簡單架!:smile_46:
要投入
要投資
要投機-------三〝投〝!
要研究
要有〝愛〞(心)
要集中
要忘我

無意中食了條嬌嫩上海靚妹

20xx年x月x日(星期x) Ref.#006
地點:上海

從上海返港途中,寫尋日既咸濕過程!

喺上海做左幾日野,尋日臨收工收到call,可以收工返港!
平時冇時間去外灘舒緩下,唔洗應酬,獨自去食飯!

Hi! 你好嗎?我們一齊玩玩好嗎?
長長黑髮、瓜子臉、暗暗燈光中露出五官青秀、冇化妝,一個最多19唔夠20既上海靚妹!
我認識你嗎?
不!先生,你是香港人嗎?
對!你是本地人?
是!我是上海人!大學生!你一個人嗎?我們一齊去玩玩好嗎?
你想怎樣玩呢?
我做你的伴遊,令你快樂!
佢見我冇拒絕,同我平排而行!
你是那間大學的大學生?
XX大學二年班!
佢話拍過一次拖,但條仔唔夠成熟!
佢想同D成熟既男生交往,覺得我可靠!
佢話對香港男生有好感,但冇熟人可介绍!
今晚係佢第三次出動,上兩次都失敗!
佢目標淨係香港男生!
我同佢一齊食晚飯!
之後去bar飲酒!
佢話今晚唔想返屋企!
我睇過佢既學生證同小妹妹,認為佢冇可能做鷄!
我冇比過錢佢,攞左佢既手機號碼!
今朝一早就道別,佢眼濕濕,叫我一定要call佢!

記一記尋晚喺酒店房一齊玩玩既過程!

我要驗清楚佢!
未返房前我斷斷續續盆清楚佢真係大學生!
入房後同佢沖身,佢話未試過比男生甘搞,我話呢個係我哋香港男生對女生好既必然動作!
小妹妹少毛,小陰唇藏在大陰唇內只外露小小粉红肉葉!
打開時只見小小陰洞!重有粒小小陰蒂!
為了要確定我條大9可以冇障礙長驅直入,我用咀脷舌頭,令佢小妹妹標水!
由佢既身體反應、面部嬌態、叫床輕叫、應該好少經驗!
我憐香惜玉,就住甘抽插!佢可愛纯纯中帶有少女發情既表情,令我情不自禁咁自動發射!

(我冇想過會無意中食左條嬌嫩上海靚妹------係我惟一小過既上海靚妹!我之後冇同佢聯絡過!)

點解吾試下男男?
或者比c含@@

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-6-19 05:07 PM 發表 查看引用來源

台灣妹正呀~~有嗲wo~~
身材又好
^^
真係好嗲架!:smile_47::smile_o12::smile_o11:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-6-19 05:08 PM 發表 查看引用來源
支持~
請分享----大食經歷!:smile_o01:

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-6-20 12:40 AM 發表 查看引用來源
Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
請多多支教!:smile_o12::smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆