上一頁下一頁
發新話題

朋友A與我的故事 更新第2頁#54.

收藏  |  訂閱
87  50.9k

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-6-21 09:45 AM 發表 查看引用來源

時間,真係感情最大既敵人
老老實實真係一生一世果D老夫妻係幾令人敬佩,因為如果要咁多年都從一而終,
中間兩個人要抵擋幾多誘惑,雙方要互相信任到咩程度先做到?
不過你話同A既事,收埋係心當個回憶算數.

回覆 6# 的帖子

寫得很精彩

支持好文

引用:
原帖由 大x仔 於 2013-6-21 10:56 AM 發表 查看引用來源
支持好文
個個 post 都留同一句乜你無野做到要玩 copy n paste 咁無聊呀:smile_30:

引用:
原帖由 nmybaa 於 2013-6-7 01:22 AM 發表 查看引用來源

我當時都係咁諗.不過再乖既男人...食過硬係覺得番尋味.
加上佢根本冇女朋友,冇感情負擔.
都幾爭扎.
試左一次.自然都係有第二三次.只可以講我部電腦成日都開唔到機啦....
或者我同我男友之間就係冇左岩岩開始果份激情.
所以需要有人填補.都帶左綠帽一排.
至於A同我依家其實只係依然係好朋友,中間發生左D事.大家決定唔再做D踩界野.
不過佢仍然一路都冇女朋友.....就係咁囉.  
A會唔會因為你所以到宜家都未有女朋友? :smile_13:

引用:
原帖由 nmybaa 於 2013-6-17 09:09 PM 發表 查看引用來源
果次之後,咁當然我地唔係無時無刻都係一齊啦.平時冇事果陣咪普通朋友囉.就算WHATSAPP都冇咩調情對話.
真係好普通朋友FEEL.有時收工去行街咪攬兩下搭搭膊頭咁.不過我同好多朋友都會攬頭攬頸既.
阿A佢平時放假多數都 ...
咁你學琴學成點啊?

引用:
原帖由 nmybaa 於 2013-6-6 10:08 PM 發表 查看引用來源
可以CLICK " 只看該作者" 睇番我留言.方便D.
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22016488&page=1&authorid=5176392

====================== ...
我都唔知有D咁功能。真係方便好多喔。

引用:
我表達能力麻麻地,中文又麻麻地,大家明就得....大約寫到依度就完了.我唔想拖POST.寫得唔好請勿見怪. 會唔會寫埋我同A之後點.....我再諗諗先......
你中文好好啊,一D都唔差啊 :smile_40:

妹妹有條件果時等係食多幾件啦:smile_o06:

好有內心的感受分享,有時睇呢D,好過明刀明槍。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆