上一頁下一頁
發新話題

捷克篇#143 (Updated)我的鬼妹日記#1 #4 #19 #31 #56 #116 #117#138 #139# 143

收藏  |  訂閱
169  98.2k

support... 很期待新 post

沉左啊,快上水呀樓主!

引用:
原帖由 一往不返 於 3/6/2013 01:31 AM 發表 查看引用來源
我慢慢地搓著她一雙小乳房
F小姐開始呻吟起來
Ah....oh....
我開始大膽起來 再把手伸入她衣服內
她的衣領和bra也很緊 好不易容才能鑽進brar內撫摸她的雙乳

由於只是在樓梯的關係 即使看不見有人
我也不夠膽脫 ...
你D對話都好直接到point吓:smile_o04:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-9 07:09 PM 發表 查看引用來源

你D對話都好直接到point吓:smile_o04:
唔到肉有咩好睇

引用:
原帖由 alan666 於 4/6/2013 02:11 PM 發表 查看引用來源

其實難聽D講,好多外國人心目中,黃種女仔真係免費雞....

佢地只係見送到上門,無理由唔食,但有D黃種女仲以為係外國人心目中黃種女特別吸引...

其實外國人中,除左某D有特別愛好的人外,絕大部分都覺得白人女仔 ...
你又唔好咁以偏概全, 你所講既大部份都只係上左年紀既鬼佬嚟亞洲玩既心態(esp.泰國/大陸), 而佢地玩既又大部份都真係雞或者無人吼既中女
我都識得啲鬼仔係真係prefer亞洲女仔, 有啲prefer亞洲女仔既樣, 有啲鐘意性格(亞洲女仔比鬼妹傳統), 唔一定係你講到咁極端, 再講鐘意玩女人既鬼仔又何嘗唔玩埋鬼妹, 唔通專揀亞洲女仔先玩:smile_o08:

引用:
原帖由 ajenny 於 9/6/2013 07:18 PM 發表 查看引用來源
唔到肉有咩好睇
唔係話唔好睇, 只不過好難想像一個男仔第一次同個女仔kiss就問佢can you suck me, 不過飲左酒咩都可以發生:smile_o05:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-9 07:27 PM 發表 查看引用來源

唔係話唔好睇, 只不過好難想像一個男仔第一次同個女仔kiss就問佢can you suck me, 不過飲左酒咩都可以發生:smile_o05:
都係架

icelandgirlhk, 你識既鬼妹係什麼國家? 北面d國家是"鞋"d, e.g. Finland.
btw, 你去過冰島?

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-9 07:25 PM 發表 查看引用來源

你又唔好咁以偏概全, 你所講既大部份都只係上左年紀既鬼佬嚟亞洲玩既心態(esp.泰國/大陸), 而佢地玩既又大部份都真係雞或者無人吼既中女
我都識得啲鬼仔係真係prefer亞洲女仔, 有啲prefer亞洲 ...
其實去到外國,唔好以為香港女係外國人心中高級D,港台女仔送上鬼佬門的程度比大陸女仔更甚,而且唔止年紀大的鬼佬,好多後生鬼仔一樣都係當亞洲女係免費的心態
因為有D西餐妹真係做衰左個名,鬼仔佢地係用"USE"黎形容.....但呢D野一般唔會同女仔講.....

當然一樣有鬼仔真係鐘意亞洲女,正如你所講,性格比較溫順,同埋有D鐘意佢地個樣,唔可以以偏概全,我指的都係相當一部分外國人的心態而已
但佢地鐘意哥類型同我地鐘意的未必一樣,因為傳統美女的特徵,鬼妹明顯D,如果要搵傳統審美觀的亞洲美女,不如搵返鬼妹
所以亞洲女仔反而要單眼皮,鼻不高先更有市場,因為對佢地黎講,係另一種風味,你見賓妹反而更受鬼佬歡迎就知

點都好,外國人點諗亞洲女仔我地控制唔到,只要你自己本身心態健康就可以了,不過係引版講呢D話題也許太認真了......現在開始輕鬆D吧,哈

引用:
原帖由 svensk 於 2013-6-9 09:35 PM 發表 查看引用來源
icelandgirlhk, 你識既鬼妹係什麼國家? 北面d國家是"鞋"d, e.g. Finland.
btw, 你去過冰島?
法國、澳洲果D都好鞋:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆