上一頁下一頁
發新話題

幫人打飛機問題

收藏  |  訂閱
93  12.5k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-17 02:45 PM 發表 查看引用來源

哦... 明白了 :smile_o12:
身水身汗有試過喔
小女都可以咁樣鍚佢弟弟, 射埋都 ok
其實都真係幾 high o既.. :smile_13:
人地d 味唔係好介意, 但總係介意自己d 味俾人聞到囉...
男人會唔會?
我都會介意自己既味比人聞到,因為驚陣味臭得制..
人地唔知點諗...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-17 02:45 PM 發表 查看引用來源

身水身汗有試過喔
人地d 味唔係好介意, 但總係介意自己d 味俾人聞到囉...
男人會唔會?
佢聞到你D汗味有冇話插得勁D

引用:

身水身汗有試過喔
男人會唔會?

引用:

身水身汗有試過喔
男人會唔會?
搏緊命聞到女仔果陣香汗味真係會越黎越high。。。

引用:
原帖由 色欲迷牆 於 2013-5-17 03:01 PM 發表 查看引用來源

佢聞到你D汗味有冇話插得勁D
係掉番轉 :smile_o11:
小女聞到佢身上同埋小弟弟o既味, 含得落力d :smile_o05:

汗呢樣o野小女覺得男人點都多過女人o架.. 唔係咩?
好多時佢鬼殺咁嘈又要風扇又冷氣... 留意: 上身已經光脫脫囉喎!
小女子都仲係覺得o岩o岩好唔凍唔熱囉~

估唔到掉返轉頭喎
都唔係架,有d女士都大汗架,不過D汗味無男士咁重咁壓law 。
個個人體質唔同架,有d人比較耐熱,有d人天氣熱返少少就大汗林離

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-18 10:41 AM 發表 查看引用來源

係掉番轉 :smile_o11:
小女聞到佢身上同埋小弟弟o既味, 含得落力d :smile_o05:

汗呢樣o野小女覺得男人點都多過女人o架.. 唔係咩?
好多時佢鬼殺咁嘈又要風扇又冷氣... 留意: 上身已經光脫脫囉喎!
小女子都 ...
其實......大部分男人都會話熱,始終郁GE多數都係男人

引用:
原帖由 knighthuge 於 2013-5-19 04:15 PM 發表 查看引用來源

其實......大部分男人都會話熱,始終郁GE多數都係男人
唔係呀~
小女講緊係就算唔同佢愛愛, 坐o係度睇電影, 食o野, 行街又好,
佢都係多多投訴 :smile_o02:

可能係女子個個月都要失d 血, 所以冇咁易覺得熱卦 :smile_o05:

更係細細隻好啦.會覺得條野大咗

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-15 07:29 AM 發表 查看引用來源
小女覺得用手好似對男人刺激d :smile_41:
俾佢插或者幫佢含, 都可以幾耐
但如果只用手仔小女有本事三分鐘之內擊敗小弟弟! :smile_o11:
對我一定唔得-.-

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆