上一頁下一頁
發新話題

好似淨係得男仔鍾意講腳, 小妹又試o下先

收藏  |  訂閱
79  4.4k

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2013-5-4 01:17 AM 發表 查看引用來源
腳真係無咩興趣....

係D港女無胸先要玩腳
唔係喎…我係真心欣賞腳架!

說真句,香港有胸既女仔,
通常身型都有返咁上下…

我中意比人lam小腿同大脾

請問呢到有沒有女孩子可以被對腳我奶下腳趾腳面腳板底?:smile_47:

引用:
原帖由 Iamszee 於 2013-5-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
我中意比人lam小腿同大脾
咁本身你對腳有無咁上下質素先?

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-5-3 11:18 PM 發表 查看引用來源

你咁形容,真係無圖無真相!
一係我地PM交換相啦!哈哈…直接啲!

我個人比較喜好腳多於個胸有幾大…
因為好難有女仔個胸可以靚過我ex…

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/ ...
交換相?你就想啦!你地年中都應該收埋唔少啦

小女都不能夠話自己胸大,只係剛剛㚒到咋,但未有能力夾到男友射!
好浪費喔!又唔係唔like口爆,要射做咩唔射小咀喎!

大胸美腿,唔係只有男人先欣賞o架。我地同D姊妹朋友都會睇!

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-5-4 08:43 AM 發表 查看引用來源

唔係喎…我係真心欣賞腳架!

說真句,香港有胸既女仔,
通常身型都有返咁上下…

今次就抵鍚啦 :smile_o09:

長腿o既女模真係令小女又羨慕又妒忌!
比大波波仲好睇!

長腿都要人懂得曬出嚟及絲襪至夠誘人:smile_o12:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-6 11:33 AM 發表 查看引用來源
長腿都要人懂得曬出嚟及絲襪至夠誘人:smile_o12:
著咩都係最短時間俾佢除晒之後起勢啜腳趾o架啦 :smile_45:

有分別咩?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

著咩都係最短時間俾佢除晒之後起勢啜腳趾o架啦 :smile_45:

有分別咩?
我覺得除襪係一個過程來的

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 07:12 發表 查看引用來源
嘻嘻獻醜啦

男朋友間唔中都有玩我, 其實感覺都唔係真係好好!!
首先訓低俾人抬起隻腳o黎奶真係有dd 難為情, 同埋真係好痕好痕 :') :')

如果作為前戲, 只要佢喜歡我都盡力忍住唔yuk 由得佢奶 ...
咦!!

我接受唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆