上一頁下一頁
發新話題

唔係呀馬! 咁好玩!!!! #4,20,34,57,76

收藏  |  訂閱
85  46.9k

haha幾時更新先

引用:
原帖由 運動小王子 於 2013-5-2 01:50 AM 發表 查看引用來源
haha幾時更新先
啱系大陸翻hk, 聽日更新haha

引用:
原帖由 life_love 於 2013-4-30 06:30 PM 發表 查看引用來源

其實我都中意 哈哈 !

我巳經冇得抽啦:smile_o03:

引用:
原帖由 life_love 於 6-5-2013 01:21 發表 查看引用來源

啱系大陸翻hk, 聽日更新haha

咁要密切留意喇

support support

上回提及我上馬反被馬欺,我梗係承機嘆下先。咪講笑,男友狠狠咁懲罰我真係幾過癮,啲水漏哂岀黎!

我嘆左陣,就試下睇av學啲招,系咁un系咁un,男友慢慢變左做嘆,我un到成大脾都係水,我拉開蒙眼塊野,比男友望下haha.點知男友乘機伸手捽我豆豆,我突然成身震哂,feel到突然狂漏水,阿妹係咁夾啊夾,男友突然一個鯉魚翻身,就係咁我失去主導權。

男友好似癲左咁狂錫我耳仔,又係咁上下其手周圍措,我high到癲左咁,淨係識狂叫。男友系咁插好似完全唔識攰咁,拉高我對腳v型咁一路插一路錫我隻腳又係咁摸唔停,我問男友:「做咩癲左咁!」男淨係不停「爽爽爽 唔戴真係好撚爽」

我頂唔順縮腳打側訓左系到,佢完全唔放過我,照插。我無意意識咁比人插左好耐,男友突然耳邊到「下次就到我綁你」講完男友扶翻正我就突然加快,下下頂到頂,每頂幾下仲要磨下子宮口,男友爽到好似唔識射咁。我望下個鐘,都玩左成兩粒鐘,就叫男友大力啲同快啲,插多陣我就黎左,我想stop男友叫佢比我抖下,但死人頭捉住我對手,下下撞到最盡,我high到抽束同系咁震,男友攬住我突然加速射哂入去手,我淨係feel到好熱,成身不停咁震。攬左陣就抆番出黎,男友仲多手撩我阿妹,搞到我狂震。

之後沖涼我去左訓,男友坐左系到,話要幫我按摩喎哈哈!
反應好出多幾篇近排啦,

Btw, 大家prefer 戴袋定唔戴? 唔戴真係好x爽哈哈!
我用杜xx幾隻都好麻麻,d膠成日劣到我下面好痛, 有冇介紹?

我淨係知道,你icon對腳都有排玩

引用:
原帖由 life_love 於 2013-5-7 01:38 AM 發表 查看引用來源
上回提及我上馬反被馬欺,我梗係承機嘆下先。咪講笑,男友狠狠咁懲罰我真係幾過癮,啲水漏哂岀黎!

我嘆左陣,就試下睇av學啲招,系咁un系咁un,男友慢慢變左做嘆,我un到成大脾都係水,我拉開蒙 ...
唔用梗係最好啦,不過唔係對伴侶幾好,用x本都唔錯

support support :smile_o12:

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-7 06:39 PM 發表 查看引用來源
我淨係知道,你icon對腳都有排玩
次前話過po架麻!咪厭肥就得哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆