上一頁下一頁
發新話題

第一次(#1,9,48,53,75,95,103,120)

收藏  |  訂閱
126  44.4k

引用:
原帖由 大uncle 於 2013-4-2 04:33 PM 發表 查看引用來源我唔準你咁樣話我個舊女友架下
仲有冇來往?

引用:
原帖由 20120816 於 2013-4-2 04:34 PM 發表 查看引用來源
仲有冇來往?

好少啦!! 各有各生活

引用:
原帖由 大uncle 於 2013-4-2 04:21 PM 發表 查看引用來源

得到大家既支持, 大叔又有動力啦!!
好快到大家鐘意睇既部分架啦:smile_47:
大叔加油,支持你

引用:
原帖由 大uncle 於 2013-4-1 08:54 PM 發表 查看引用來源
大叔細個讀書時有外國筆友活動, 咁果時諗住學下英文就參加左,
好快有個日本妹寫左信黎, 咁就開始同佢寫信交往,
一傾就傾左幾年, 有一年佢話會同屋企人黎香港玩問我可唔可以見面.
大叔見佢山長水遠黎到咪見下囉!
...
支持下 uncle :smile_o11: :smile_o12:
下文 please

續上回 .......

話說大叔一路車一路掃背時候証實左佢係真空時, 細叔硬到頂到拉鍊都開左少少. 而我隻手亦由背脊一路順住掃落PAT PAT. 另一隻手開始係佢心口試探. 盤旋左幾圈見無抗拒後開始攻向乳頭. 呢個時候個咀亦由咀咀變成咀頸. 而我地亦由企係到變成坐大脾.
一路錫一路摸, 錫下低D 摸下低D. 慢慢錫到落心口, 摸到落大脾.
大叔見佢成個軟晒無力, 估佢頂唔到好耐就叫佢企番起身背向住我.
點知佢一起身比大叔睇到大叔自己條褲佢剛剛住果位竟然一大片水漬
心諗使唔使咁誇張既時候, 一定要親手證實先作準.
咁係佢背住我企係到既時候, 我一隻手從後揸佢個波, 另一隻手從底潛上摸佢妹妹. 唔摸唔知隻手乾. 衰野濕到條底褲到過晒底.
大叔見佢咁既情況馬上幫佢除左條底底, 而佢都好合作比我除.
除左之後我拎起係佢面前話好香同好濕, 佢塊面即刻紅過可樂罐.
一手甩開條底褲之後, 我隻手由底而上去按摩佢隻西. 手法好似扮支搶咁樣, 食指中指了佢粒豆豆, 手指公了佢個門口. 就係咁了左一陣.
大叔睇住佢妹妹D 口水流到落小腿.

我估大家鐘意睇呢段多D架啦

支持大叔為國爭光!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 冷血青年 於 2013-4-2 05:59 PM 發表 查看引用來源
支持大叔為國爭光!!!!!!!!!!!!
大叔無咁偉大, 大叔但願細叔有啖好食

支持,大叔:smile_38: 繼續下文

:smile_o12:  支持大叔多年前已為國家宣示主權

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆