上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.3k

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-1-14 11:05 AM 發表 查看引用來源
上次講到我地三個訓左係同一張床,因上次更新時太倦未有交代細節,而家交代番。話說我地三個在床傾左一間,話題離唔開男女感情,性方面敏感問題。可能大家剛才玩激左,講呢方面話題時都少左尷尬,反而放左好多。當中 ...
用手機打, 辛苦晒

等你

Good. Thanks for sharing.

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-14 12:02 PM 發表 查看引用來源

用手機打, 辛苦晒
係用手機打,所以會慢d, 多謝體諒。

引用:
原帖由 bob88 於 2013-1-14 12:17 PM 發表 查看引用來源
你已講佢地本身對你有好感,你地一定會3P,但故仔要作就一次個,唔洗分咁多段.但又幾好睇.

我都係得閒有空時打下,我係第一次打,希望可以將經歷詳細小小交代,文筆表達唔係咁順,所以文字交代長左小小。

真係謝謝大家耐心和支持。

very nice

呢D機會可遇不可求

我同B聽到係咩聲呢?果時我同B互望都登大眼微笑一下。原來係A既鼻軒,其實唔算好大聲,但因為間房好静,所以顯得特別大聲啫。B重專登撐起個頭望下A,我就扭轉頭望下,A真係好倦訓得好甜。

我扭番轉頭,我好細聲同B講我返番去細床訓啦。B問我係咪好眼訓,我又話未至於既。B話不如講多陣啦細聲d未得囉。我話哦好啦。可能頭先A未訓,所以B冇咩問我特別令我尷尬既問題,佢而家反而問我真係冇女仔暗戀或拍緊拖冇話比佢地聽咋,我都唔知點解會咁講,我笑住話冇呀如果有拍拖就唔會有頭先表現啦。B安慰口吻又似講笑咁講可能你儲備多得滯啫而忍唔住啫,我舊果個男友都係呀,耐冇做都會快d架啦。我答係掛。跟住B就落床熄燈話訓lu。

冇 liu.
引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-1-14 02:24 PM 發表 查看引用來源
我同B聽到係咩聲呢?果時我同B互望都登大眼微笑一下。原來係A既鼻軒,其實唔算好大聲,但因為間房好静,所以顯得特別大聲啫。B重專登撐起個頭望下A,我就扭轉頭望下,A真係好倦訓得好甜。

我扭番轉頭, ...

期待更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆