上一頁下一頁
發新話題

行政拘留 15 天的後果..... 請三思

收藏  |  訂閱
93  3.9k

咁條友真係團長,
我又無話「所有團長」。
只係提醒:「沒有人能確保上房安全」。
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 05:45 PM 發表 查看引用來源

甘咪真係有,對人不對事lor,蒸雞
一早唔加團長兩個字咪好好地
如果無加團長兩個字,我真係費事理...仲話對事喎

引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 05:54 PM 發表 查看引用來源
其他D問題未答喎!
要睇資質,你D問題甘深
我問你Y,飛妖比人斬左隻左手定右手

成日都係呢句,具體說明什麼問題?
引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 05:54 PM 發表 查看引用來源
其他D問題未答喎!

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 04:12 PM 發表 查看引用來源
導人向淫者,乃導人兒子不孝!
導人不孝者向別人說孝經,欠說服力!

樓主咁請你快快離開本區去呢個網啦 :smile_30:

http://www.truth-light.org.hk/

開始玩人生攻擊!
唉,本帖要完啦!
我又要另開話題!
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

要睇資質,你D問題甘深
我問你Y,飛妖比人斬左隻左手定右手

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 05:56 PM 發表 查看引用來源
咁條友真係團長,
我又無話「所有團長」。
只係提醒:「沒有人能確保上房安全」。

我知係團長都係人
我知你無話所有團長
甘改一改打壓口號[上房不能確保安全]咪得lor,蒸左幾日無米雞

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 06:01 PM 發表 查看引用來源
開始玩人生攻擊!
唉,本帖要完啦!
我又要另開話題!

等你...

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 17:59 發表 查看引用來源
成日都係呢句,具體說明什麼問題?

#47. 吾該爬文

你淨係識用2句話去回應. 有D吾敢回答既就由佢. 我都原本吾出聲. 問你問題你只叫人重複. 重複後又無下文. 叫你爬文你又懶!

前言不對後話.自傷矛盾. 踗清楚先回啦!

果度有很多正義之仕了!
這裡欠缺一個能提醒各人之仕!

不要相信:「上房安全的保證」。
引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-15 05:59 PM 發表 查看引用來源

樓主咁請你快快離開本區去呢個網啦 :smile_30:

http://www.truth-light.org.hk/

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 18:01 發表 查看引用來源
開始玩人生攻擊!
唉,本帖要完啦!
我又要另開話題!

我支持你......以後都唔返大陸:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆