上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.8k

引用:
原帖由 陽光魅 於 2011-7-28 06:06 PM 發表 查看引用來源

英雄所見略同...我而家都係要d 刺激野先覺得滿足... 成日都好想玩強姦 ...
我都話, 我係粗魯講野, 但係d人paid me no respect firstly. 剌激...好丫, at least 冇咁沉悶...哈......

可能正常玩得多
要玩d特咧 :smile_46:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:13 PM 發表 查看引用來源

我都話, 我係粗魯講野, 但係d人paid me no respect firstly. 剌激...好丫, at least 冇咁沉悶...哈......
識貨~~!!!sex本身就應該要有激情   好似你呢d sp 先好架嘛  識得享受 冇人見到岩feel未黎料囉 :smile_34:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:13 PM 發表 查看引用來源

刺激我最鐘意架,有機會就要去玩:smile_o12:

引用:

性情中人,粗魯D有咩所謂,人愛賞鮮
支持樓主,唔信既一笑至之囉,無需要留言攻擊人地既

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:03 PM 發表 查看引用來源

唔中意咪"攔屍gut路"囉, 阿姐唔9區......假! 你榨過咩! 廢柴! :smile_o10: :smile_o10: :smile_15: :smile_15:
我驚搾落去就真係變廢.........紙:smile_o04:

樓主講得好,又要睇又吾信,正K

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-7-28 06:18 PM 發表 查看引用來源

性情中人,粗魯D有咩所謂,人愛賞鮮
支持樓主,唔信既一笑至之囉,無需要留言攻擊人地既

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 多謝哂. 我媽咪有時都叫我5好咁粗魯...但慣o左...哈...

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 多謝哂. 我媽咪有時都叫我5好咁粗魯...但慣o左...哈...
嘩!個追殺飛彈打中隔離:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:26 PM 發表 查看引用來源
you welcome先
哈哈,屋企人緊希望呀囡係大家歸秀啦
咁妳末就下佢地囉,大不了發洩返係另一處,XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆