上一頁下一頁
發新話題

<完>小妹與寶貝既爆房回憶 (Part2 p.3 #24,Part3 p.3 #39,Part4 p.6)

收藏  |  訂閱
83  20.1k

引用:
原帖由 ivanho18 於 2011-6-28 04:02 AM 發表 查看引用來源

吊人引既
不過都好咁快睇晒冇文睇呀
好好呀打得辛苦晒你啊
多唔多爆房經驗呢? 下次試下野戰啊估你可能試過呀
唉加唔到你msn呀唔知咩事囉><
搵唔到吹水添又未PM未你住啊你快D高分D呀:smile_o09: :smile_o13:
哈哈...唔吊你引...你就唔會再入黎睇喇xd
爆房經驗...?!哈哈哈...都唔算好多....一個月幾次咁xd
野戰咁激? 哈哈.....留返比C兄你分享分享下~

引用:
原帖由 卑莉 於 2011-6-29 11:00 AM 發表 查看引用來源
支持支持!!! 繼續part 3
多謝支持哦~~~:smile_o05:

SUPPORT!!

支持吖!!!

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2011-6-30 10:41 PM 發表 查看引用來源
支持吖!!!

多謝支持~~~:smile_o09:

PART 4!!!!

上次講到....

玩左一陣狗仔之後我堅係腳都軟埋...頂唔順要換返男上既POST...

寶貝問我想玩咩POST...
我就話想試下D未玩過既POST...
寶貝諗左一陣....之後用個枕頭攝高我...
叫我舉高一隻腳... 咁我緊係知道衰寶貝佢想玩咩啦....嘿嘿嘿...:smile_o01:
寶貝對準位....一下就入左入去....
哇....... 呢個POST真係比其他男上深入好多....
小妹最鍾意寶貝插得咁入... 而且佢又下下都好到位....
搞到小妹除左叫之外...咩都做唔到:smile_o06:
呀.......除左叫之外都仲有樣野做到......
嘻嘻嘻.....就係得閒夾下佢  ....鬼叫佢整到我咁舒服咩~~
但係呢個post真係都幾考體力.....
做左一陣之後.....小妹舉高隻腳舉到有少少抽筋....
寶貝見我咁辛苦.... 就話不如轉返狗仔
嘻嘻.....我即刻點曬頭......
一黎真係幾攰...二黎狗仔寶貝插得快D同入D.....
轉返狗仔之後.....
寶貝插得勁快.....下下都插到頂......
搞到我都已經唔理得間房既隔音唔好.....係咁不停嗌.....
見佢咁落力.....我又一次再夾實佢.....
緊住唔知係我夾得太實呀....定係小寶貝太西利....
成個套套甩左出黎.....:smile_o04:
寶貝帶返好個套套之後....佢愈插愈快.....
我已經被佢插到連夾佢都唔識:smile_35:
最後佢都勁舒服咁係我入面射左.....(當然...係係個套套入面啦.....)

佢射完之後將小寶貝拎左出黎...除左個套套.....
嘿嘿嘿......你估我會咁易放過佢?
我即刻舔左下小寶貝個頭頭....將上面既精精舔乾淨....
然後將小寶貝放曬入口口....係咁吸啜佢....
(後來問返寶貝...佢話真係超舒服.....仲嗌左聲出黎....不過我啜得太專心聽唔到)

做完左之後.... 我攰到訓左係張床上面.....
寶貝笑笑口咁拎左三樣玩具出黎.....
震蛋....長舌象棒棒....同埋後面用既棒棒....
起初我拎左個震蛋玩....
但係唔知點解....妹妹對震蛋冇咩反應.....
緊住寶貝就叫我玩長舌象棒棒.....
茶左d KY.....然後放左入去我妹妹度.....
一出一入咁.....有時震到我豆豆.....搞到我又忍唔住嗌....
然後佢叫我自己拎住支棒棒......
佢將枝後面用既棒棒茶左KY......
放埋入去我小菊花:smile_27:

同一時間....前後都有野係度出出入入.....
個種感覺真係難以形容.....:smile_o03:
就好似.....同一時間被兩個人一前一後搞緊咁.....
不過明顯寶貝見到我咁....佢係超級ENJOY....:smile_o05:
但係我真係唔係好頂得順個種感覺.....
玩左陣寶貝都收左手唔蝦我.....

被佢搞左咁耐....好想去o殊o殊....
我同佢講我要去洗手間.....
寶貝竟然話要跟我入去.....嘻....咁咪一齊LOR....

入到去洗手間....
我係個洗手盤前面整頭髮....
寶貝係後面攬住我....咁小寶貝就頂住我PATPAT....
我都好難唔曳曳...用個PATPAT上上下下咁磨佢....
寶貝: 你個衰妹呀....又引誘我?!
嘻嘻....明明佢就好鐘意我引誘佢...
佢突然將我個PATPAT舉高....
然後對準妹妹.....又一次插左入去.....
第一次企係度被佢插......
真係超級入...同埋超正超中位.....
我只好捉住個洗手盤.....不停嗌....係咁嗌好舒服同唔好....:smile_35:

插左一陣之後....就有電話打黎話夠鐘.....
咁得就乖乖地去埋廁所先....
但係去完又變返曳曳.....嘻嘻....
我係寶貝後面伸手捉住小寶貝....咁套佢.....
好神奇既事發生啦!!!! 小寶貝愈來愈大.....嘻嘻....
見到咁吸引既小寶貝....
小妹忍唔住跪係寶貝前面...將小寶貝含住....
出出入入咁吸啜住佢.....
我有時向上望住寶貝.....佢好愛護我咁摸住我頭頭....
個種感覺真係好正.....

係咁多啦~~ 希望大家鐘意喇~~~

引用:
原帖由 v3vshy 於 2011-7-1 12:09 AM 發表 查看引用來源
PART 4!!!!

上次講到....

玩左一陣狗仔之後我堅係腳都軟埋...頂唔順要換返男上既POST...

寶貝問我想玩咩POST...
我就話想試下D未玩過既POST...
寶貝諗左一陣....之後用個枕頭攝高我...
叫我舉高 ...
supoort!!!!!!!!!!!!!!!! thanks!:smile_47:

引用:
原帖由 maci11 於 2011-7-1 12:17 AM 發表 查看引用來源

supoort!!!!!!!!!!!!!!!! thanks!:smile_47:
thanks for supporting!!!!!:smile_o05:

:smile_o05:    thanks

引用:
原帖由 twinhero 於 2011-7-1 12:45 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05:    thanks
多謝支持~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆