上一頁下一頁
發新話題

沙咀、上沙巡視 [有相報告完畢] 加左五位美女圖-全無遮掩50#

收藏  |  訂閱
244  63.1k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-5-6 10:05 AM 發表 查看引用來源
係呀係呀
車厘子。。放完假返黎啦~~~~:smile_46:

巧掛住你呀~~:smile_o09:

卯腩巢啦:smile_38:

引用:
原帖由 中小企 於 2011-5-6 10:41 AM 發表 查看引用來源
卯腩巢啦:smile_38:  
又係得呢句~~:smile_39:

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-5-6 10:36 發表 查看引用來源

車厘子。。放完假返黎啦~~~~:smile_46:

巧掛住你呀~~:smile_o09:
盈盈巧省你:smile_o09:

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-5-6 10:50 AM 發表 查看引用來源
又係得呢句~~:smile_39:

:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-5-6 09:03 AM 發表 查看引用來源

你寫嗰 D :smile_38:

好得幾多吖:smile_39: :smile_45: :smile_27:
引用:
引用:
原帖由 鄭子洋先生 於 2011-5-5 06:40 PM 發表 查看引用來源
丟樓主老鼠啦!:smile_22: :smile_22:
交行貨學人開帖,揾架來丟!
開帖博丟,i agree with you

有一日阿七問騷格肋底...什么是傻閪

騷格肋底叫阿七入D台看看
阿七覺得很容易,充滿信心地入去,誰知過了半天他仍沒法找到去,最後,他垂頭喪氣出現在騷肋拉底跟前,訴說On9仔就好多,很難得看見傻閪...

這時,騷格肋底告訴阿七:你入這個post 看看,人家在夜遊出post ,覺得On9入錯咪算囉,仲On9要回, 丟樓主老鼠啦!
交行貨學人開帖,揾架來丟!仲要agree????

那就是傻閪!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-5-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

阿七覺得很容易,充滿信心地入去,誰知過了半天他仍沒法找到去,最後,他垂頭喪氣出現在騷肋拉底跟前,訴說On9仔就好多,很難得看 ...
亞七

你唔好以為寫咁多字

企會明先得架

企寫 d 野

跟你一樣悶:smile_42:

ps:騷格肋底 同 聞格肋底 有咩關係架:smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-5-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

阿七覺得很容易,充滿信心地入去,誰知過了半天他仍沒法找到去,最後,他垂頭喪氣出現在騷肋拉底跟前,訴說On9仔就好多,很難得看 ...
又多口問句:smile_41:

你直接 d 話企 傻閪 會典呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-5-6 10:32 AM 發表 查看引用來源

後面有個帶眼鏡既鬼妹~~~~~~:smile_53:
唔係黑色頭髮就是 鬼妹 嗎:smile_45:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-5-6 12:21 PM 發表 查看引用來源

唔係黑色頭髮就是 鬼妹 嗎:smile_45:
:smile_o09: 很想你,昨天看见老爷他们,看不刭你噢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆