上一頁下一頁
發新話題

佢係咪對我無性趣.

收藏  |  訂閱
462  11.6k

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:27 PM 發表 查看引用來源
其實我係咪已經可以死心?
以下sms 內容
我:或者我們應該分手.
佢: 你想點 (1日之後回)
我: 傾下
佢: 遲d先,4月中啦 (1日之後回)
我: 我唔想等, 好辛苦, 其實你點諗, 你覺得點?
佢: 我最近好忙, 忙到教都無得 ...
完全唔掂!!!!!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:50 PM 發表 查看引用來源

我唔係佢初戀,佢之前拍過幾次拖,同女朋友都係咁而散,除左有個係個女仔有第3者之外,但個個女仔有第3者俾佢發現,個女仔求佢一齊番,佢都肯俾機會個女仔,係後來個女仔揀左第2個無揀佢,佢先散。所以我成日覺得 ...
其實人係犯賤既動物,越得唔到既野就越想要,到得到既時候就唔會去珍惜!:smile_42:

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:53 PM 發表 查看引用來源

但佢今次連改都費事講喇,隻眼而加已經好腫,好蠢呀我
蠢人人都會
喊過,痛過,日子依然要過
fu返兩個eyes mask扮靚靚,等仔溝好過啦

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 12:50 AM 發表 查看引用來源

我唔係佢初戀,佢之前拍過幾次拖,同女朋友都係咁而散,除左有個係個女仔有第3者之外,但個個女仔有第3者俾佢發現,個女仔求佢一齊番,佢都肯俾機會個女仔,係後來個女仔揀左第2個無揀佢,佢先散。所以我成日覺得 ...
其實, 呢個男仔處理感情的手法好有問題.
佢只係好在大方D.

但係妳都唔需要咁傻去作賤自己… 咁樣佢唔會鍾意妳多D.

你地好好,我好感動
講哂出黎,個心舒服左好多。

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:55 PM 發表 查看引用來源

其實我搵唔到理由,可能係我一開始太投入。
佢係我第2個男朋友,我一開始真係諗住想佢係我最後一個....
係時候抽離你自已既幻想世界啦,對自已好D啦!

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:55 PM 發表 查看引用來源

其實我搵唔到理由,可能係我一開始太投入。
佢係我第2個男朋友,我一開始真係諗住想佢係我最後一個....
我都希望妳下一個係最後一個啦

唔好攪到自己咁cheap,我覺得佢唔係太愛妳。

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:56 PM 發表 查看引用來源
你地好好,我好感動
講哂出黎,個心舒服左好多。
咁未好lo~~~~~

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 01:53 PM 發表 查看引用來源

但佢今次連改都費事講喇,隻眼而加已經好腫,好蠢呀我
唔好再喊啦...唔值得你為佢喊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆