上一頁下一頁
發新話題

[正骨力量]共享正骨場VIP計劃。大家慳錢玩翻天!!

收藏  |  訂閱
93  9.2k

Ching 我很讚承

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-15 12:10 AM 發表 查看引用來源

係有充值卡

但都有普通VIP號碼的(九折卡)

如果充值卡我唔建議大家申請!!冇著數
間間場都有賣充值卡,一定唔買,免得間場執了粒無得投訴。

又玩種金:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 股市1日通 於 2011-3-14 11:08 PM 發表 查看引用來源
我vip no. 係709394:smile_30:  性奴
我講左,都冇人覆我:smile_22:

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-15 06:46 PM 發表 查看引用來源

如果在版面公開VIP
第一,D人唔JOIN都會去亂試
或者去用。

對真正想共享的人來說不公平,
街外人、訪客唔使付出就有收穫不是我的目的。
(社群式共享,不是對外的,好似會所咁-_-)
甘你應該係 qq 玩群組算啦 , 你跟本就唔適合玩討論區 ! 討論區最大特色就係對外公開 !

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-3-15 09:48 PM 發表 查看引用來源

甘你應該係 qq 玩群組算啦 , 你跟本就唔適合玩討論區 ! 討論區最大特色就係對外公開 !

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
我都唔知有HK人的Q群 -__
有冇先? -_-..

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-15 10:50 AM 發表 查看引用來源
但系呢度搞事人多,做就無能為力!:smile_30:
呢個可能就係香討內遊點解甘興旺既原因。

:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-15 09:52 PM 發表 查看引用來源

我都唔知有HK人的Q群 -__
有冇先? -_-..
點解要分國內香港呢 , 唔通有版友 pm vip no 過你 , 你重會問對方係香港人定國內人 ?

:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-3-15 09:59 PM 發表 查看引用來源

點解要分國內香港呢 , 唔通有版友 pm vip no 過你 , 你重會問對方係香港人定國內人 ?

:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

主要係深圳正骨場好少內地人

就算有我諗佢地都唔會有VIP卡....

我冇加入任何泵骨的QQ群-_-

有沒介紹?我加入去看看...

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-15 10:57 PM 發表 查看引用來源

主要係深圳正骨場好少內地人

就算有我諗佢地都唔會有VIP卡....

我冇加入任何泵骨的QQ群-_-
有沒介紹?我加入去看看...
原來我地一直同個白痴討論緊 ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆