上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

你每次山長水遠 去食一劑:smile_35:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-7 23:24 發表 查看引用來源
你每次山長水遠 去食一劑:smile_35:
去公廁野下啫

利害,利害,您是我暫時見最多積分的師兄!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-7 11:30 PM 發表 查看引用來源
去公廁野下啫
回覆:利害,利害,您是我暫時見最多積分的師兄!
           我相信神州美女已為你所用,我指在思想上!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-7 23:30 發表 查看引用來源
去公廁野下啫
急仙處公次

點解5近d :smile_53:偷跳:smile_46:

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-7 23:46 發表 查看引用來源

回覆:利害,利害,您是我暫時見最多積分的師兄!
           我相信神州美女已為你所用,我指在思想上!
洋洋太過獎啦
我都係鍾情神州菊花茶啫:smile_47:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-7 23:47 發表 查看引用來源

急仙處公次

野完公廁發覺旁邊有狗咪砰砰聲跳牆

CHING,上下沙仲有冇野玩:smile_38:

咁如果要近,可以上網織朋友。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-7 11:47 PM 發表 查看引用來源

急仙處公次

回覆:咁如果要近,可以上交友網織陀地囡囡!
           再唔係光顧一樓一。或上深水埗或砵籣街馬檻。

大家點解唔去先?都是皆因貪大陸D囡年輕貌美傘。
           人一世,梗係想食好嘢?校花級的,您不想上嗎?正所為眾裡尋她千百度!
           我承認世事無絶對,但月遠找到機會月大。所以我單人匹馬,
           忍受長途單獨之苦,都要找到心頭好!

引用:
原帖由 希亞路 於 2011-3-8 12:02 AM 發表 查看引用來源
CHING,上下沙仲有冇野玩:smile_38:
回覆: 桑拿及K場都有,食肆也不錯!
            但上下沙已不見髮郎。沙咀才有。

子洋兄所言什是

奈何仁安膽小如貓,只能偷跳片刻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆