上一頁下一頁
發新話題

一晚7次

收藏  |  訂閱
86  22.2k

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-29 02:34 PM 發表 查看引用來源

多D黎密D手…笑左!

多D黎密D射

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-29 02:53 PM 發表 查看引用來源

我當你讚緊我架喇…

黎個係事實黎,妳咁淫,見到妳點會忍得住.
梗係要幾多射幾多啦

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-29 03:12 PM 發表 查看引用來源

黎個係事實黎,妳咁淫,見到妳點會忍得住.
梗係要幾多射幾多啦
可能一鋪清袋!!哈哈!

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-29 03:23 PM 發表 查看引用來源

可能一鋪清袋!!哈哈!

點會呀,射完一次,俾妳啜兩野,即時硬返晒啦.

見到個個都係批評...我可能出post真係差左d...係呢方面我會改善
至於大部份人都話重質不重量既話...我唔知點回應
不過少少補充...快慢梗有架喇...當然唔會次次都搞半個鐘
因為次次都係佢遼起我...而我有時都唔會點話有咩前戲就插架喇
我印象中有3次有前戲...同埋你話快唔快射既話...我冇計時...我只可以話...實有一兩次係快d架喇...但當中都有4個字至半個鐘既...不過呢d都係一兩次
其他都比較正正常常咁有兩個字至三個字既(正係計插...希望唔好有人話插左唔郁果d)我次次都郁得好勁好快

引用:
原帖由 kevinnnnn 於 2011-1-29 02:24 PM 發表 查看引用來源
年輕就係本錢.....
係啊,年紀大,就機械壞

引用:
原帖由 hey~man~yeah 於 2011-1-30 12:35 AM 發表 查看引用來源
見到個個都係批評...我可能出post真係差左d...係呢方面我會改善
至於大部份人都話重質不重量既話...我唔知點回應
不過少少補充...快慢梗有架喇...當然唔會次次都搞半個鐘
因為次次都係佢遼起我...而我有時都唔會點 ...
快慢都係次要
最重要你同你女友ENJOY個過程

thx for sharing!!! support!!!

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2011-1-30 12:53 AM 發表 查看引用來源

快慢都係次要
最重要你同你女友ENJOY個過程
快好過慢woo...........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-30 09:44 AM 發表 查看引用來源
快好過慢woo...........................
要適當的時候慢,適當的時候快先得.
如何妳未夠濕,或一開始就快,妳都OK?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆