上一頁下一頁
發新話題

深圳disco的興與落

收藏  |  訂閱
325  63.2k

引用:
原帖由 Charlotte.L 於 2011-1-20 20:36 發表 查看引用來源

http://www.youtube.com/watch?v=LtNLV4yT4rY
part2 好睇D

引用:
原帖由 pppt 於 2011-1-21 01:46 發表 查看引用來源
唔知仲有無ching記得凱悅ko攞晒長短火入場捉人呀:smile_04:
8仔都試過呀:smile_04:

睇左咁多位c兄都有唔同既, 睇法.

以前好玩好多,now 氣分/dj打碟/玩既人, 都唔同晒啦

唔知大家有冇去過2線玩呢, 我去過一次 好似叫勁爆 sunday, 係南嶺村果頭, 冇池係 裝彈弓既, un時彈下彈下幾得意.

另外, 水都未裝修前去過, 大池個 左右2個subwoofer位,好鬼有震音效feel, 另水都酒店都住過, 好似住5/f, 俾樓下d d場音咁 分分聲, 深夜不能訓, kaka..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2011-1-21 11:29 發表 查看引用來源

唔知大家有冇去過2線玩呢, 我去過一次 好似叫勁爆 sunday, 係南嶺村果頭, 冇池係 裝彈弓既, un時彈下彈下幾得意.

另外 ...
以前真系好玩好多。
勁爆應該系沙灣,系咪?好耐喇呢間野,哈哈。
宜家去沙灣....就系KTV

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2011-1-21 11:29 AM 發表 查看引用來源

另外 ...
凱悅酒店一樣唔係人住...嘈到唔洗訓,勁爆 sunday個場好大,不過全部都係廠妹...:smile_30:

依家8仔閒日冇人-.-星期6先多D人
但係依家D人可能驚俾人捉!!
我上星期6去好多房都冇人開,好失望...

引用:
原帖由 boy'z2006 於 2011-1-21 01:39 PM 發表 查看引用來源
依家8仔閒日冇人-.-星期6先多D人
但係依家D人可能驚俾人捉!!
我上星期6去好多房都冇人開,好失望...
我上星期五去行左個圈,全場得7-8枱靚仔...:smile_39:

引用:
原帖由 Goldmoon 於 2011-1-21 01:00 PM 發表 查看引用來源

凱悅酒店一樣唔係人住...嘈到唔洗訓,勁爆 sunday個場好大,不過全部都係廠妹...:smile_30:
哦, 海悅's 間hotel  係咪老地方酒店呀 ?

嘈都有到好, 叫床唔怕嘈到隔離

kaka..

引用:
原帖由 Goldmoon 於 2011-1-21 13:00 發表 查看引用來源

凱悅應該好小小,水都真系唔系人住架..嘈到拆天

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2011-1-21 11:42 AM 發表 查看引用來源

以前真系好玩好多。
勁爆應該系沙灣,系咪?好耐喇呢間野,哈哈。
宜家去沙灣....就系KTV
落d 係想溝, 唔知有冇得食,
唱k 係 必食,唔洗煩.

kaka..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆