上一頁下一頁
發新話題

老公陪我一齊出去勾引男人

收藏  |  訂閱
120  38.1k

又要等!!   快D出啦!!

緊係唔話佢知啦!
引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-18 08:03 發表 查看引用來源
ZOEZEBABY你想試同其他男仔玩咩:smile_45: :smile_45: 玩完唔好話佢知咪得囉

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-1-19 02:39 PM 發表 查看引用來源
緊係唔話佢知啦!
咪係.....:smile_47: 咁几時同我玩呀

引用:
原帖由 roger_v 於 2011-1-17 10:16 PM 發表 查看引用來源
阿Anne,我兩公婆都有類似經驗,想唔想一齊傾吓分享吓咁呢?想就pm我啦,我唔pm妳啦!因為妳的pm都應該爆晒啦架:smile_34:
不過都幾奇怪,妳老公又唔係玩3p,又叫妳出去搵食:smile_41
最少都應該在 ...
你既諗法同我老公都一樣,其實佢都好想睇住我同人地一齊玩,佢話睇到一定會好激,但冇辨法,因為我地係同屋企人一齊住,而我同人出去開房,佢又冇可能匿埋來睇,我地兩個都唔想比第三者知道我地出來咁玩,始終有啲人會帶有色眼光,佢話過如果我地兩個搬出去住,佢就可以匿係隔離房來睇,所以我同人出去玩完後,佢返來會問得好詳細,我會將全部過程話佢知,佢會一邊聴一邊就會好興奮,而佢得閒時,就會跟住我出去,睇住我同人約會,佢同我講,話睇住我同人行街時親熱,好似拖下手,鍚下咀,或者攬住條腰,摸下pat pat咁,佢話見到都好興奮,
至於你話3P,佢都好想試下,佢問過我,我都可以接受,亦都想試下,但我地兩個都認為第三者要係同我之前有著性關係先,當然其中一個會係我老公啦!佢話兩個我都識既,同埋上過床既,咁我玩起上來我都會安心啲,我都有試探過我啲男朋友,有啲就話有諗過,不過唔敢,因為未試過做愛時有第二個男人係度喎!
紿終我都係試探下佢地,唔可以明示,所以我同我老公玩3P係遲早的事,

Support~~~~~

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-12 03:05 PM 發表 查看引用來源
係度睇著好多post,係關於兩公婆,或男女朋友一齊出去玩的,我知有好多人反對,但對於我來講,我會接受,開始時我都會諗係唔係老公唔鐘意我,如果係鐘意又點會接受到自己老婆出去比人玩,
首先我要講我自己先,我同老公開始拍 ...
我BF都好想咁樣同我玩呀。好刺激呀:smile_38:

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

你既諗法同我老公都一樣,其實佢都好想睇住我同人地一齊玩,佢話睇到一定會好激,但冇辨法,因為我地係同屋企人一齊住,而我同人出去開房,佢又冇可能匿埋來睇,我地兩個都唔想比第三者知道我地出來咁玩,始終有啲人 ...
我BF都好想同我咁玩,而我都想,諗起都刺激。但係人家重係處,真係好想將第一次畀我BF。只不過,BF話佢好想試吓心酸嘅感覺,重好想一生帶著份醋意嚟愛我。BF話,食唔到嘅提子會心酸,但就係因為食唔到,所以就更想要,而想要得嚟又知自己永遠都得唔到,就會更加想要同更愛提子。

我都唔知呀,心裏好矛盾,我應點算好呀?

我好想畀佢,但佢話千其唔好,重話第一次要同時畀多幾個人,所有可做嘅地方嘅第一次, 無論係First Kiss, 定係...都要畀其他人先, 最好連第二三四五次都畀灑人哋唔好畀佢,整到佢愈心酸愈好。我問佢,咁如果我係畀以前D ex 呢? 佢話咁樣重好,只要妳個心係我度同埋記住交返(幾)份詳細畀我就得啦。我問佢點解畀ex重好?佢話, 因為知我係自願, 同埋自己真係真心好想好想畀人扑同畀人哋,而又唔畀佢嘅話,佢會更更更加心酸,亦會因為咁將來會更加更加疼惜我,同愛我。

我BF係唔係M性好重呀?我初初聽嗰時重覺得有D變態,但畀佢講多幾講,宜家真係有D心思思,有D想...:smile_13:  而且重可同有感情交流嘅ex wo!!! 哎呀,真係愈嚟愈想啦...姊妹呀,點算呀?

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-15 02:49 PM 發表 查看引用來源
唔好意思,因為真係好忙,天氣又凍得閒都想瞓多啲,所以而家先得閒
講返我出來玩,老公都有條件要我遵守,唔可以同人玩出真感情,同一定要帶套,但佢又要對方要同我有著感情先可以上床,因為佢唔想我同人一出去 ...
Anne1027 妳d經驗真係正,support. 妳會 keep 住搵男人玩嗎?我都想報名啊。

vy nice post =], hopefully u will post pic of yr body soon haha:smile_47:

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-17 07:44 PM 發表 查看引用來源
今日有啲時間,再同大家分享下我的故事....
係網上識的男人有後生有啲就年紀大啲都有,試過識個22歲的男仔,佢話讀緊大學的,而且佢話佢未試過同女仔做過,即係處男,但我接受唔到同一個細過我咁多年的 ...
真係好難明白你同你老公可以咁開放䡝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆