上一頁下一頁
發新話題

半推半就。。。被老公3p了

收藏  |  訂閱
148  102.7k

回覆 70# 的帖子

十卜十卜十卜十卜十卜

卜卜卜卜:smile_47: :smile_47: :smile_47:

support support 11111

我想睇下妳既 32b ..:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 dandruff 於 2010-12-26 05:24 PM 發表 查看引用來源

樓主有冇懷疑過, 老公還愛你嗎:smile_55: ? 道理等於,你個名牌手袋(死物), 都唔會比啊媽攞去買餸威啦, 將個老婆比人當厠所

到你接受左, 佢會唔會約多個女人返黎happy together, 即係佢有 ...
你唔明就睇吓我的舊post,我老公唔會包2,3奶的,佢唔係好得,我食自己都有半年以上。

引用:
原帖由 gum717 於 2010-12-28 01:44 PM 發表 查看引用來源
我想睇下妳既 32b ..:smile_47: :smile_47:
我唔係32b,大好多

引用:
原帖由 Mimi80 於 2010-12-25 11:14 PM 發表 查看引用來源
班狗公屌引喇
我都有睇你嘅post同相,你好幸福啊!

引用:
原帖由 32B_MaMa 於 2010-12-24 08:02 PM 發表 查看引用來源
有睇開我的post,都知我老公好想睇注我俾人玩同俾人吊個樣。佢同我曰講夜講係o甘lum我成個月,加埋好耐都未真係做過,成日都係diy。都有d想食返餐真腸。係上星期應成佢,有一個條件就係玩個時唔可以俾人知我係佢老婆 ...
Who is the other guy?

引用:
原帖由 sex4me 於 2010-12-25 12:06 AM 發表 查看引用來源
D男人咁鍾意3P GE?
之前有幾個人拉過我玩, 不過我都係唔敢丫..
初初我都係接受唔到,但係試過就返唔到轉頭,嗰種刺激法,係一個男人無法比的。

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-12-25 12:35 AM 發表 查看引用來源

會不會一試難忘呢?
有一種不能忘記嘅羞恥感,尤其是响老公面前被吊時,老公仲叫人大力的吊吊吊,真係有d覺得比妓女還cheap。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆