上一頁下一頁
發新話題

回 憶...和 他 的 所 有 第 1 次

收藏  |  訂閱
175  23.8k

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-8 02:14 PM 發表 查看引用來源
唉!老囉!34嘞差不多!

哈.....小弟弟, 我 39 喇今年, 仔仔都 11 歲喇......  

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-8 01:50 PM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/

今朝好凍, 要圍番條 scarf 送仔仔返學!!
Kathy 你有迷人的嘴唇,靚靚的皮膚,一定是漂亮樣貌。支持你再上 post :smile_o09:

I'm not charming, but gettin' older. Darn it!!
引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-8 02:28 PM 發表 查看引用來源

Kathy 你有迷人的嘴唇,靚靚的皮膚,一定是漂亮樣貌。支持你再上 post :smile_o09:

十卜十卜..回憶總是美好的:smile_40:

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-8 10:05 PM 發表 查看引用來源
I'm not charming, but gettin' older. Darn it!!

你有成熟既女人味… 宜家 39女人仲好靚架…

希望你老公早日康復。

今晚天氣稍為回暖,雖然老公他剛剛病癒,但大家心意一通,內心有些蠢蠢欲動,但為免老公辛苦,我跟他說:”我想你今晚用舌頭服侍我吧!還未說完,我已把他的睡褲脫下,露出他那龐然巨物。我仍舊喜愛用舌尖為他那話皃服務。但可能有些疲倦,所以狀態也是一般。但我亦沒有介意,相反,先生叫我"par"在牀上,抬起屁股,我覺得有點羞怯,因為整個陰戶暴露他跟前,當然看不到他會為我幹甚麼,只知他的舌頭正在我陰部遊走,我攬著pillow,很癢,亦發出”唔......", "呀”的聲音,如是者玩弄了半小時左右,原來......舌頭亦可以給我特別的滿足呢!!

咁快又要你老公出動,師姐你幾餓吓幡。support
引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-12 01:55 AM 發表 查看引用來源
今晚天氣稍為回暖,雖然老公他剛剛病癒,但大家心意一通,內心有些蠢蠢欲動,但為免老公辛苦,我跟他說:”我想你今晚用舌頭服侍我吧!還未說完,我已把他的睡褲脫下,露出他那龐然巨物。我仍舊喜愛用舌尖為他那話&# ...

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-12 01:55 AM 發表 查看引用來源
今晚天氣稍為回暖,雖然老公他剛剛病癒,但大家心意一通,內心有些蠢蠢欲動,但為免老公辛苦,我跟他說:”我想你今晚用舌頭服侍我吧!還未說完,我已把他的睡褲脫下,露出他那龐然巨物。我仍舊喜愛用舌尖為他那話&# ...
kathy 老公宜家仲未可以做刺激運動嗎?

你得咩,師兄。
引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-12 02:25 PM 發表 查看引用來源

kathy 老公宜家仲未可以做刺激運動嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆