上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.0k

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 11:26 AM 發表 查看引用來源

18才洗腳妹系PART2
明了~第一個想結婚...但你不想...所以就有18才之惡女:smile_42: 有冇後悔放左第一個走....

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-20 11:35 AM 發表 查看引用來源
明白啦! 咁就要不離不棄....守候佳音了.:smile_30:
大小姐說的..........應該放心吧...........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-20 11:37 發表 查看引用來源

和我的她很像......她脾氣也是不太好的.....有一次......把全屋的東西弄個烯巴欄.........
都唔知道爲了什麽

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-20 11:38 發表 查看引用來源

明了~第一個想結婚...但你不想...所以就有18才之惡女:smile_42: 有冇後悔放左第一個走....
但可以唔放嘛?如果距穩到比我更好的,而當時我真系比唔到什麽距

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 11:36 AM 發表 查看引用來源

只系我地責任負得太盲目,承諾兌現得太跟正常流程喇
人心肉做.......男人......多情.......但....長情........

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 11:24 AM 發表 查看引用來源
距都答應過什麽要改呀什麽什麽,但從來都無,只有變本加厲,自己訓唔著就整能醒你唔比你訓:是呀不讓你睡又責怎樣,怎樣呀?大家日日就甘過。有段日子我到家樓下就已經怕怕,,真系。

總之,9唔 ...
希望好黎好去啦:smile_15:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 11:41 AM 發表 查看引用來源

但可以唔放嘛?如果距穩到比我更好的,而當時我真系比唔到什麽距
同意.......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-20 11:39 AM 發表 查看引用來源

大小姐說的..........應該放心吧...........
你要睇住y仔d辛苦錢呀

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 11:28 AM 發表 查看引用來源

宜家都有聯絡,呢幾日為左見我有返了深圳,距明天都返老家
大家既未來都系:UNKNOWN
呢個可以發展下~結婚時間大家再夾下囉:smile_15:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-20 11:42 發表 查看引用來源

人心肉做.......男人......多情.......但....長情........
可以甘講啦~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆