上一頁下一頁
發新話題

惜日回億之人妻記 (Update P.1 #4 #13, P.2 #22 End)

收藏  |  訂閱
102  28.1k

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 11:55 發表 查看引用來源

咁嚴重 :smile_o04: 一次口爆 無左另一個女人 ,

怕口爆 , 但唔怕同人搞野 ...咁怪怪:smile_o06:
因為佢好唔like口爆 佢覺得似俾人強姦既感覺

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-13 11:58 AM 發表 查看引用來源

因為佢好唔like口爆 佢覺得似俾人強姦既感覺

口爆有強姦 feel  , 咁真係唔知 喎 !

:smile_o05: 可能 係陰影啦 !  
           有d女唔   

鍾意吹因為  黑紋紋而且又臭..:smile_o16:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 12:08 發表 查看引用來源
口爆有強姦 feel  , 咁真係唔知 喎 !
:smile_o05: 可能 係陰影啦 !  
有d女唔鍾意吹因為  黑紋紋而且又臭..:smile_o16:
其二無洗下佢始終好污糟

好有heart嘅post,support!
都係果句:回憶總美好的。

引用:
原帖由 Doctor_House 於 2010-10-13 12:16 發表 查看引用來源
好有heart嘅post,support!
都係果句:回憶總美好的。

多謝十扑 回憶更可以令人流淚

thanks for share

回覆 22# 的帖子

support support !!!
May be you were not her 1st target !!
She seemd so exprienced !!

引用:
原帖由 Lou9 於 2010-10-13 14:03 發表 查看引用來源
support support !!!
May be you were not her 1st target !!
She seemd so exprienced !!
或者我只係佢其中一份甜品咋

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 09:18 PM 發表 查看引用來源
其實之後大家一個月都會見一兩次面, 我同佢見面都係食個飯, 送佢搭車之類一啲係公眾場合既地方. 我同佢好少時間會有真正既私人空間, 而且大家都唔知同對方係咩關係.

過左大既半年左右, 小弟買左架錢7(因為 ...
俾人趙完鬆XD
有d女人思想好難捉摸
可能佢驚自己會愛上你呢

引用:
原帖由 老宋 於 2010-10-13 15:40 發表 查看引用來源

俾人趙完鬆XD
有d女人思想好難捉摸
可能佢驚自己會愛上你呢

哈哈 機會微啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆