上一頁下一頁
發新話題

引死我個FRIEND~

收藏  |  訂閱
558  57.7k

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-11 09:43 PM 發表 查看引用來源
復活節個幾日個男仔friend屋企裝修,
黎左我屋企住幾日....

我一向同男朋友同居,
唔著bra,著背心睡裙
(有時lace,有時綿質)...

佢黎個幾日,我都已經著返個bra啦~~

不過d睡裙好短下~~

只係去到 ...
樓主 好百厭.....

勁啦!M Girl單憑一人之力,就令人幾十億子孫陣亡!又點會唔關妳事!妳係唔係唔想承擔呢個罪名!

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-4-12 06:04 AM 發表 查看引用來源

=  =今日天氣幾好
哈,你真曳呀~~~ :smile_38:

回覆 1# 的帖子

:smile_52: 我幻想到都起机啦。 可想而知。。。 你的friend当时的情况。哈哈哈

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-11 10:08 PM 發表 查看引用來源

我的男友好像已經做到百毒不侵的境界了…

唔通係傳說中 『無反應 , 唔起機』
  太厲害了 :smile_o14:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-11 09:43 PM 發表 查看引用來源
復活節個幾日個男仔friend屋企裝修,
黎左我屋企住幾日....

我一向同男朋友同居,
唔著bra,著背心睡裙
(有時lace,有時綿質)...

佢黎個幾日,我都已經著返個bra啦~~

不過d睡裙好短下~~

只係去到 ...
睇到流鼻血:smile_o16: :smile_o16:  比我都死左九世la..
你真夠義氣同你bfd都好(咁都比第二個男人入黎住幾日
  可能佢有心係廁所打比你睇 , 佢有冇拎你d私人物品入去起機呀 :smile_o04:
佢幻想你打機機好la :smile_o01: 如果佢對象係你條仔咁點算 :smile_o14:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-4-11 10:00 PM 發表 查看引用來源

當住佢面著? 
(pm 左你。。。)
小公子 係得既:smile_o12:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-11 10:05 PM 發表 查看引用來源

總括而言,禽著他暫時分為三種:
一、直接含
二、正面躺在他的身上,用妹妹磨他的要害
三、以屁股磨及頂他的要害,他最喜歡我這樣的
四、請他吃餅……

個個選一個就夠la咩 , 咁細食:smile_o10:
一份唔夠喉 , 最少兩份
唔該我要 2號加4號餐.....快快快  :smile_o01: :smile_o01:

甜品要1號 :smile_o11: :smile_o11:

唔著bra,著背心睡裙 <-- 想引死人咩。。。  你好曳呀。。。

引用:
原帖由 bbqowen 於 12/4/2010 09:56 AM 發表 查看引用來源
Woho........:smile_o13: :smile_o13:
咁多fans..唔駛要我嫁啦:smile_o10:
要架要架.....:smile_o06:
你知我點諗架.....:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆