上一頁下一頁
發新話題

我與bbq既網上大戰 (MSN SEX)

收藏  |  訂閱
454  29.3k

引用:
原帖由 vsvm 於 2010-3-27 14:34 發表

你就好啦琴晚bbq師兄:smile_o05:
真係幾正嫁....:smile_o05:
你好鍾意睇波嫁?:smile_o06:

你地好似講得好開心咁喎~~:smile_40:

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-27 12:41 PM 發表 查看引用來源

真係幾正嫁....:smile_o05:
你好鍾意睇波嫁?:smile_o06:
聽聞你係外國bor...佢等你返黎香港大戰啦...:smile_o05:

睇波係至愛啦....等陣都去踢波..你又岩?

睇完之後真係想搵人發下脾氣

引用:
原帖由 Calf@1214 於 2010-3-27 12:41 PM 發表 查看引用來源
妳又想玩埋一份呀:smile_o10:

引用:
原帖由 Calf@1214 於 2010-3-27 12:41 PM 發表 查看引用來源
你有興趣?小姐...:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 vsvm 於 2010-3-27 14:43 發表

聽聞你係外國bor...佢等你返黎香港大戰啦...:smile_o05:

睇波係至愛啦....等陣都去踢波..你又岩?
你點知嫁....:smile_o05: :smile_o05: 哈哈..番香港唱k呀:smile_o11:
係呀!!!你見唔到我個簽名咩:smile_o05:
哦...踢波正呀...不過我好耐無踢lu

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-3-27 12:44 PM 發表 查看引用來源

妳又想玩埋一份呀:smile_o10:
哈哈~~咁skillful既個我唔係好識~~:smile_13:

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-3-27 12:45 PM 發表 查看引用來源

你點知嫁....:smile_o05: :smile_o05: 哈哈..番香港唱k呀:smile_o11:
有幾難知...哈哈...唱k咁簡單...:smile_o10: :smile_o10:

你睇UEFA呢場呀準備?
呵..有機會一齊睇下:smile_o13:

引用:
原帖由 bbqowen 於 27/3/2010 12:45 PM 發表 查看引用來源

人地又無話同你出街~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆