上一頁下一頁
發新話題

內地按摩交流(估唔到第一次出post後試到咁多好野)

收藏  |  訂閱
370  88.2k

引用:
原帖由 superz 於 2010-2-23 02:44 AM 發表 查看引用來源
any 大場like 水都呀?
水x方!東方xx!我同人msn緊,so ~~~sorry

引用:
原帖由 六索 於 2010-2-22 10:36 PM 發表 查看引用來源
可否講多一點關於打碟的經過呀,
好想聽呀,拜託
想知就加我msn

我都想加:smile_o05:

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-23 02:54 AM 發表 查看引用來源

想知就加我msn
呢個 post 真係好好睇

不如組團啦

我幾年無去過深圳 :smile_35:

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-22 01:32 PM 發表 查看引用來源
初期我跟男朋友到深圳按摩都係些正經場,女技師推油,直到有一次,男朋友提議不如找個男技師試下啦,我當初都唔制架,推油喎!豈不是比男技師抽埋水?幾經男朋友說服(他說有乜所謂嗟?比錢佢服務你嗟!按完行出呢個門口就乜事 ...
你好快就會出個report係同男技有一手, 又或者男友引誘你與男技既發展....

又有好report睇了....呵

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-22 01:32 PM 發表 查看引用來源
初期我跟男朋友到深圳按摩都係些正經場,女技師推油,直到有一次,男朋友提議不如找個男技師試下啦,我當初都唔制架,推油喎!豈不是比男技師抽埋水?幾經男朋友說服(他說有乜所謂嗟?比錢佢服務你嗟!按完行出呢個門口就乜事 ...
家下上面有豪華大場,可以介紹呀?

引用:
原帖由 yoopkman 於 2010-2-23 09:16 AM 發表 查看引用來源

你好快就會出個report係同男技有一手, 又或者男友引誘你與男技既發展....

又有好report睇了....呵
這些都是後話喇

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-23 09:29 AM 發表 查看引用來源
家下上面有豪華大場,可以介紹呀?
太多...水x方,太平x,wong suk 假期...............

早晨~~candy~:smile_o05:

我都想聽下你打碟既野....
可唔可以add你msn:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆