上一頁下一頁
發新話題

深圳經驗談——女性編

收藏  |  訂閱
80  25.6k

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-12 11:50 AM 發表 查看引用來源

無辦法啦,而家深圳d休閒中心越開越多,講真,係深圳,真係搵間休閒中心重易過搵間士多。以前d所為正場,而家都會有老鼠出現,而且更加唔只一,兩隻咁簡單。有d技師同我講,係以前,稍為服務好d或者有少少特別服 ...
最近上面有乜好野呀?(正骨水大場),因為我好鍾意揼骨,擦背兼過夜。:smile_41:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-12 11:55 AM 發表 查看引用來源

起機費當然要比啦,果度既機票費,排頭打落,100毛澤東。

http:/ ...
廿鳩幾年前,人仔一舊,已經可以打銅喇。:smile_27:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-12 12:00 PM 發表 查看引用來源

以前香港有d泰國鴨店,間中都會有香港女士去幫襯,不過可能始終係語言不通啦,始終都係大陸親切d。。。

http://i86.photobucket.com/albums/k ...
九龍城,佐敦都有,好多玩唔起架。:smile_44:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-12 12:04 PM 發表 查看引用來源
廿鳩幾年前,人仔一舊,已經可以打銅喇。:smile_27:
而家係黃貝領,50文開大都重有,不過衛生環境真係好差,真係睇見都怕。
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-12 12:03 PM 發表 查看引用來源
最近上面有乜好野呀?(正骨水大場),因為我好鍾意揼骨,擦背兼過夜。:smile_41:
而家上面真係唔敢講邊間係百分百正場囉,就算先前標榜自己好老正既綠XX園,係大約半年前都比我捉到兩隻老鼠,其中一隻,重係所謂既美容師。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-12 01:23 PM 發表 查看引用來源

而家係黃貝領,50文開大都重有,不過衛生環境真係好差,真係睇見都怕。

而家上面真係唔敢講邊間係百分百正場囉,就算先前標榜自己好老正既綠XX園,係大約半年前都比我捉到兩隻老鼠,其中一隻,重係所謂既 ...
叫平雞,食貴藥?:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-12 11:29 AM 發表 查看引用來源

你俾佢按到菊花同陰唇中間個位時,

你濕左就算你蓋住毛巾佢都一定知!

事后你問佢系咪每個客都有呢D服務,

佢話唔系咖,

睇吓個客反應咋!

然后你問佢有無同客做呢?

佢話唔得咖,

公 ...
真實

希望版主多多發行~THX

尋晚去左火車站 從未到過附近0既聖x沙大場,條女22歲正但唔開心,事關佢條仔又係同公技師,比個40多歲香港女人包左,講下按下摸到我碌野~~鳩都硬埋....呵呵,所謂正經場得到的非一般服務...........在房間隱蔽角落比我一野搞掂!  
埋單2+2大堂連小費才260(未計房一鑊另外俾佢100),咁就有個意想不到的大場收穫

回覆 20# 的帖子

你都很懂享受呀,我我朋友給我按摩時,都無你咁大反應啊

引用:
原帖由 rinna0704 於 10-2-2010 15:59 發表 查看引用來源
之前幾年大部份時間都系大陸工作,加上出差,大部份時間都系內地,特別系深圳。雖然話近,但好多時都懶得過關返香港,系上面住得好,無謂返香港同人迫,除非返黎shopping喇!

男人上大陸玩,不外系揼骨,夜 ...
咁有冇同d合眼緣既上房玩呢??? :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆