上一頁下一頁
發新話題

我迷失了 , 有得食好想食 .. 但唔敢食 post2係p2 #24 .P8講到離題 . 變左交友酒吧

收藏  |  訂閱
129  21.6k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-15 12:19 PM 發表 查看引用來源

你咁分配時間即係留番d時間黎比d奇遇用:smile_o01::smile_o11:
咁唔分配時間 , 點返工呀 !

我工作地方有時會突然call 人 返工  ot =.="

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:24 PM 發表 查看引用來源

咁唔分配時間 , 點返工呀 !

我工作地方有時會突然call 人 返工  ot =.="
我意思係你分配d時間好好,比女朋友同sp都仲有時間可以遇到d奇遇呀:smile_o05::smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-15 12:25 PM 發表 查看引用來源

我意思係你分配d時間好好,比女朋友同sp都仲有時間可以遇到d奇遇呀:smile_o05::smile_o01:
只從係yahoo 到同時間搞掂2條學生妹加1個人妻後就要學懂分配

引用:
原帖由 Matt 於 2010-1-15 12:18 PM 發表 查看引用來源

大家交流交流
最鍾意呢句

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-1-15 12:14 PM 發表 查看引用來源

唔係喎

多

信

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:27 PM 發表 查看引用來源

只從係yahoo 到同時間搞掂2條學生妹加1個人妻後就要學懂分配
真係多野食好羨慕:smile_o05:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:  ching , 係yahoo搵 , 有d咁o既野ga咩?

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

多

信
我都唔係好信 :smile_30:

引用:
原帖由 Matt 於 2010-1-15 12:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:  ching , 係yahoo搵 , 有d咁o既野ga咩?
更有啦

我食左件新加坡姐姐 tim
                                              再去馬來西亞旅行食左件小妹妹

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

真係多野食好羨慕:smile_o05:
又唔係既 ! 圖媽既經歷我羨慕就真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆