上一頁下一頁
發新話題

END TOPIC, no more pm plz

收藏  |  訂閱
78  19.5k

寫得幾好...睇到硬硬地

引用:
原帖由 mingming_323 於 2010-1-19 05:40 PM 發表 查看引用來源
寫得幾好...睇到硬硬地
正!!  我都好開心

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-19 01:26 PM 發表 查看引用來源

最低限度係企得起身+入得到啦~ 有D一帶帽就瓜左:smile_19:
要幾長? 女人身體由門口到走廊有6-8CM, 去到個大廳起碼要7-8CM以上路程
(起碼!!!唔係指夠!!! 因為身體結構人人唔同, 啦啦啦~~ 長度路程人人不同架 ...
帶帽就瓜左 ???

:smile_19: 本身都ok 一帶套就軟左...
仲...

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-19 01:26 PM 發表 查看引用來源

最低限度係企得起身+入得到啦~ 有D一帶帽就瓜左:smile_19:
要幾長? 女人身體由門口到走廊有6-8CM, 去到個大廳起碼要7-8CM以上路程
(起碼!!!唔係指夠!!! 因為身體結構人人唔同, 啦啦啦~~ 長度路程人人不同架 ...
ha ha
i ok size ga wo
really want let you see see wo

引用:

𠗐 ? 7-8cm ,唔夠4吋 ,你要求都好低。我賫尺碼咪去到後花園。

引用:
原帖由 bae146 於 2010-1-21 12:37 AM 發表 查看引用來源

𠗐 ? 7-8cm ,唔夠4吋 ,你要求都好低。我賫尺碼咪去到後花園。
哈哈哈
7-8係走廊位姐~~
最好當然係有最少x2以上啦~~

堅定流呀.............   :smile_30:

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-21 01:20 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈
7-8係走廊位姐~~
最好當然係有最少x2以上啦~~
Hi, 同妳吹下咸計都好喎,pm我一定覆.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆