上一頁下一頁
發新話題

這是性交易!!!

收藏  |  訂閱
217  22.7k

引用:
原帖由 michael0428 於 2010-1-6 06:31 PM 發表 查看引用來源

你叻, 你醒, 你咁有米...包班g 十世都仲得~:smile_o12:
佢地 是中意你,定係你d錢, 心照下,十x哥???
師兄無必要偏激,我都係想舉D例子出黎讓大家深思一下…

引用:
原帖由 billy0595 於 2010-1-6 07:02 PM 發表 查看引用來源
我覺得樓主係感概嗰 D 去 K,或SN 見條女对自己好似好好(其實係收咗錢、服務好),又問可唔可以做你女朋友呀、又叫你下次記得揾佢嗰隻;点知 D ching 就當正條女㗳佢糖,以為自己溝緊女!:smile_39: 好似樓主個friend咁,輕則傾家蕩產、重則眾叛親離,所以至有感而發啫!
講真呀,点解咁多人沉 D g啫,咪又係貪人地靚女有包裝、玩得開放(做服務嘛)又識扮冧,又容易識到(梗係啦比錢就識到啦),唔通鈡意條女有性格、有上進心又專一咩 !有 D ching 講到沉 g無罪,仲以為樓主係溝唔到女至唔抵得人,小弟睇見都唔知好嬲定好笑 ,溝女叻嘅就好心揾件正行㗎啦,大6正行女仔一樣通街都係,亦唔難溝,最怕 D 80年後嘅電車男冇胆識人啫,唔通自己條女日日同人上床好過㽼咩!:smile_38: :smile_38:
ching 所言甚是

引用:
原帖由 billy0595 於 2010-1-6 07:02 PM 發表 查看引用來源

我覺得樓主係感概嗰 D 去 K,或SN 見條女对自己好似好好(其實係收咗錢、服務好),又問可唔可以做你女朋友呀、又叫你下次記得揾佢嗰隻;点知 D ching 就當正條女?佢糖,以為 ...
讚成師兄講法!

各位上去玩咩~~ 沉船、媾女同埋什麼玩 FEEL 既師兄師弟聽住呀:smile_38:

您地鍾意點玩都唔緊要架

唔好玩到

妻離子散

六親不認:smile_42:

因財失義:smile_39:

無晒朋友:smile_27: ........就得架喇:smile_38:

如果單身一族

上去玩到結婚生仔

就真係恭喜恭喜

但係玩到妻離子散呢

我只增您一句 ~~~~ 底撚死

講完

多謝收睇:smile_15:

同意  用錢就系叫雞

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-6 19:42 發表

各位上去玩咩~~ 沉船、媾女同埋什麼玩 FEEL 既師兄師弟聽住呀:smile_38:

您地鍾意點玩都唔緊要架

唔好玩到

妻離子散

六親不認:smile_42:

因財失義:smile_39:

無晒朋友:smile_2 ...
算罷啦 ching,有 D人根本分唔清楚沉船同拍拖嘅分別,佢地自己一路叫 g(不過係自己沉嗰隻,不過又唔係私家g),一路又好鬼憎其他人叫 g,因為自己條女要陪人個心唔舒服!沉到以為自己係一個無奈(冇錢同條女贖身)嘅情聖,又点會聽我地勸呀,轉頭咪又棧好心着雷劈!:smile_27: :smile_39:
自古沉船生还者都只係靠運氣、生存意志同埋第二條船救佢嘅唧,等我地呢 D拯救隊去到都浸死晒囉!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 billy0595 於 2010-1-6 08:15 PM 發表

算罷啦 ching,有 D人根本分唔清楚沉船同拍拖嘅分別,佢地自己一路叫 g(不過係自己沉嗰隻,不過又唔係私家g),一路又好鬼憎其他人叫 g,因為自己條女要陪人個心唔舒服!沉到以為自己係一個無奈(冇錢 ...
師兄言重喇:smile_o05:

我唔係咪拯救隊

亦唔係什麼偉道仕

我只係一個唔會玩到家庭破碎既雞虫

但係

就好睇唔過眼

有 D 自己辦情聖不特只

仲滿口偉論教人去沉船:smile_o14:

不過.....D 硬膠情聖

唔撞過板係唔會知嘅

正所謂~佢要去死....您唔比佢死咩:smile_o01:

回覆 1# 的帖子

咪俾人滿足下囉 !

我又不是說 g 冇感情,不過你試下關水喉,好多都會露出尾巴了,
佢地最識山大斬埋有柴,幾千幾千濕你....
就算現在唔反面,都仲釣住你...
等你一有又在濕過.....
都係個句,冇幾多個有好結果....
(只是分享,不喜勿吊):smile_o05:

引用:
原帖由 雲昇 於 2010-1-6 06:04 PM 發表 查看引用來源

哇!哇!哇!你未走入骨場就識條女架!你個FRIEND黎架!:smile_30: 面對現實啦!唔咪交易係咩!你唔好話俾我聽你去完骨場、仁K,條女話你太有型唔收你錢,:smile_30: 係既話小弟真係甘拜下風!:smile_30:
唔收錢佢地食屎牙,等如你返工要老細出糧,離x曬題,而家係講唔係個個都係0甘,你遇唔到唔代表全世界都係,現實係你地眼紅人地,技不如人咪認左佢lor,睇見d唔好0既例子多就以為全世界都係0甘,你friend衰左係佢蠢姐,關d女咩事,人地要錢你就要俾0既咩,一個願打,一個願捱,關人x事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆