上一頁下一頁
發新話題

CP '勾呀' 初體驗及簡評[冇相]

收藏  |  訂閱
162  13.4k

未必貴得過厚街嘉华同喜來登,行2、8、10同3、10、13。d酒店房成7舊一晚,連埋酒錢一晚三仟人仔冇走雞!(仲有天價model行5、2000、2500)呢隻未試過。

引用:
原帖由 kinghong02 於 2010-1-5 23:44 發表 查看引用來源
未必貴得過厚街嘉华同喜來登,行2、8、10同3、10、13。d酒店房成7舊一晚,連埋酒錢一晚三仟人仔冇走雞!(仲有天價model行5、2000、2500)呢隻未試過。
咁鬼容..未試過喎:smile_14:..但係D囡囡 ok 嗎..:smile_38:

多謝c hing 勾呀 精彩包膠

引用:
原帖由 34304 於 2010-1-6 10:20 發表 查看引用來源
多謝c hing 勾呀 精彩包膠
出來了..等您精彩包膠呀:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-1-6 09:44 AM 發表 查看引用來源
咁鬼容..未試過喎:smile_14:..但係D囡囡 ok 嗎..:smile_38:
我以前去豪景, basic 價都已經好 OK :smile_o01::smile_o01:

THANKS YOUR REPORT:smile_43:

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2010-1-6 11:09 發表 查看引用來源
THANKS YOUR REPORT:smile_43:
師兄..唔怪得您D積分咁小啦..咁回法不如做CD-ROM 算啦:smile_45:

引用:
原帖由 kinghong02 於 2010-1-5 11:44 PM 發表
小弟說當晚花費高昂……那是就本人這些錢財不多既低級打工仔而言……並不是說勾呀是全東莞最貴……不要誤會並多謝師兄分享

引用:
原帖由 foootooo 於 2010-1-5 10:31 PM 發表

接近農曆年囉,小弟就係怕農曆年前去,D靚囡返晒老家,之後去就未返黎返工,真頭痛。重有去邊到好啦?呀... 不如開果投票post,問下各師兄意見
無得擔憂咁多既 ……反正你要搞生日冇理由唔o係生日個月度搞o者:smile_38: ……至多靚囡俾你揀先啦!:smile_30:
不過下次可否不飲咁多芝仔:smile_35: ……開十一支竟然連一個朋友仔都冇飲醉:smile_42: (某君例牌除外)

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 20:17 發表 查看引用來源

無得擔憂咁多既 ……反正你要搞生日冇理由唔o係生日個月度搞o者:smile_38: ……至多靚囡俾你揀先啦!:smile_30:
不過下次可否不飲咁多芝仔:smile_35: ……開十一支竟然連一個朋友仔都冇飲醉:smile_ ...
真係估唔到咁小人醉 :smile_45: (某君例牌除外):smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆