上一頁下一頁
發新話題

喺常平.水圍.有錢真係好好玩.

收藏  |  訂閱
123  19.0k

有錢邊度都好玩!!!:smile_o12:

c hing 有錢邊度都好玩:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-27 05:41 PM 發表 查看引用來源
弓起你!

呢個帖已列入2009年度D台內遊區十大膠帖年度總選候選帖之一!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
唔係已經第一位咩

唔好咁玩我啦....咁多位大哥:smile_41:

引用:
原帖由 鐵甲威龍 於 2009-12-27 05:01 PM 發表 查看引用來源
咁多位大哥.有冇上過大陸玩呀..真係好好玩.唔似香港.洗完錢都唔開心.大陸技師個個笑臉迎人.真係冇得比:smile_38:

ching可能第一次上去玩,好似我第一次小西"真係好好玩呀"
超低能,勁攪笑

回覆 1# 的帖子

係邊度呀, ching PM 資料俾我

引用:
原帖由 咸板 於 2009-12-28 10:42 PM 發表 查看引用來源

唔係已經第一位咩
內定第1位:smile_40:

有錢去邊到都好玩 x 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

有錢去邊到都好玩....................:smile_38:

引用:
原帖由 鐵甲威龍 於 2009-12-28 07:56 PM 發表 查看引用來源
話時話.我上次同個朋友去平常一個地方....都好神秘的.我相信你地未必會去過或聽過.叫金地利...真係巴閉到巴閉..真係好巴閉...攪完之後.條女橋住你.好似唔想你走咁...好有歸屬感.係到地下大堂比錢之後.佢先走...真係好 ...
看了笑足一分鐘。。。
你跟本未去過,祇聽人講或網上料咋 !
挑,唔想你走 ? 想你出完野再加鐘啊,再俾錢架 !!!!
金地利開左好奈喇,在常平火車站對面大大個招牌,盲既就睇吾到。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆