上一頁下一頁
發新話題

31號星期四(逃園除夕夜)1號星期五(五月瓜元旦夜)2號星期六(軍匯光豬或麗豪)

收藏  |  訂閱
395  18.2k

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-20 03:03 AM 發表 查看引用來源
KO黎就無人黎啦,真系想坐15日呀?:smile_30:
好似有故仔聽喎:smile_o01:

引用:
原帖由 acercp 於 2009-12-17 09:22 PM 發表 查看引用來源
support copy ching
唉哎,死囉,師兄你咁回覆法,擺明灌水啦,呢個post睇怕又要封閉:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-19 11:09 PM 發表 查看引用來源

哈,你話X‘MAS?你會幾時上去?
我24日上去,应该逗留两晚吧,看情况。到时你、KO、Kelvin,都在就好了。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-12-20 12:04 AM 發表 查看引用來源

你邊日上呀? ko都應該返到黎喇!
Kelvin,我24日上去啊,你又哪天上?

引用:
原帖由 真巴司 於 2009-12-20 10:06 AM 發表 查看引用來源

好似有故仔聽喎:smile_o01:
我地说的ko是好友来的,不是大窝嘢来的啊。

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-12-20 11:24 AM 發表 查看引用來源

我地说的ko是好友来的,不是大窝嘢来的啊。
哦,差d比你嚇死喎!有ko黎查就大獲野啦!

ko 泥查D囡囡有冇講大話!唔很出街!:smile_o02:

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-12-20 11:21 AM 發表 查看引用來源

Kelvin,我24日上去啊,你又哪天上?
我諗我可能23已經上去, 24,同25都會見到你 :smile_44:

support,,support,,,

引用:
原帖由 譯E 於 2009-12-20 03:35 PM 發表 查看引用來源
support,,support,,,
因為版規所限,請各位不用無無謂謂推帖。
所以一定要言之有物才可發帖。

即是有野想講,或有野想問等等。
如果系到亂咁推,本帖會被關,敬希各網友注意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆