上一頁下一頁
發新話題

<<今年的最後四天>> p2 #16, p3#45, P5 #71

收藏  |  訂閱
77  17.6k

第二日
<<薄荷冰火>>

第二日下午同老公豬出去行左陣就返左屋企,
因為都無咩行, 又熱喎...
返到屋企... 無咩野做, 我又唔安份喇..
我叫老公豬除晒衫訓係床到, 我首先含起左老公豬支棒棒,
之後食左3粒薄荷糖, 咬碎晒d 糖再加自己既口水,
一下含住棒棒, 含住薄荷口水, 係棒棒上面上下咁含,
我再食返d口水, 又lam 返晒d 薄荷味, 老公豬話個感覺好得意,
好舒服, 我見佢呻吟得好high, 之後我向袋袋發展,
一路lam 落去, 含住成個袋袋...
又lam 袋底... 佢好享受咁呻吟, 我見到咁都好滿足,
之後我用毒龍鑽對付老公豬, 佢縮左一縮, 之後就任我魚肉喇,
我係菊花周圍lam, 之後一下鑽入去, 哈哈~
再由花花lam 上去龜頭, 重複之前既動作...
我都玩左佢30min...之後好快好快咁啜, 又chock... 好快就比我吹爆左
我食晒老公豬既精, 唔好味, 不過好滿足,
佢射完我仲要啜多幾下... 佢腳都軟晒
好鐘意吹爆老公豬呀!!

:smile_o12: 口爆確一流
:smile_o05: 好耐無試過啦

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-12-5 06:46 PM 發表
:smile_o12: 口爆確一流
:smile_o05: 好耐無試過啦
哈哈~ 我好鐘意被老公豬口爆... :smile_o09:
anyway 多謝支持!!

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-12-5 08:18 PM 發表

哈哈~ 我好鐘意被老公豬口爆... :smile_o09:
anyway 多謝支持!!
咁你老公返香港後。你咁需要點解唔搵下sp

引用:
原帖由 marcowong1980 於 2009-12-6 12:05 AM 發表

咁你老公返香港後。你咁需要點解唔搵下sp
我覺得愛比性緊重要

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-12-6 11:02 AM 發表

我覺得愛比性緊重要
我知。。但性都重要。。。。。无老公仔在身边的日子都可以sp�试下sps

引用:
原帖由 marcowong1980 於 2009-12-6 10:20 PM 發表

我知。。但性都重要。。。。。无老公仔在身边的日子都可以sp�试下sps
sps 係咩??
唔啦, 我覺得只有老公豬先可以滿足我

sweet sweet

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆