上一頁下一頁
發新話題

我三叔有今时今日的成就, 真系多得你班港璨鸡虫!!!

收藏  |  訂閱
108  11.1k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-11-24 05:32 AM 發表

雞頭都可以上網組團搵客啦 , 點解土佬唔可以上網九吹呢 !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
係呀!
你都係其中一員!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

唔怪得賣雞啦, 咁樣賺到D錢都叫有成就:smile_30:

开什么酒店.... 是否15蚊住一日果啲,加部彩電就25蚊,再有部DVD機就35蚊果啲濕9酒店
开什么奔馳.... 鳳凰牌單車咋
开什么卡拉ok.... 現在巳經改左叫ktv啦,鄉下佬
就算你穿起西褲都不會像太子,頂多咪係啲長城牌大地牌果啲,廿多年前鄉下佬落田都係穿那種的

引用:
原帖由 廣州大淫魔三叔 於 2009-11-23 11:39 發表 查看引用來源
我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才ࡡ ...
講起上嚟你应该心酸至啱,你由廣州尻一条柒一条到深州,全凴你識利用大陸D女人(包括你老婆)卑香港上去叫雞D男人屌,先至做就咗你咁發咁风光,你有人性嘅應该識得流眼泪,唔好同人講至啱,而家你仲系度九撑撑,小人得志,自嗚得意.你唔觉得可悲我都觉得你可耻,我回你貼都觉得面目无光呀!
点解港人到深圳着得咁撚寒酸?就是因為类似你等不擇手段揾錢(包括搶刧、詐骗、淫業)既人太多,佢哋懂得保护自已,先至要着得咁寒酸呀.明唔明呀?
你他吗的,如果无呢班港佬雞虫?深圳今日会有咁撚繁荣?而家你哋D公安又話要嚴打(即过桥抽板行动),睇你风光得幾耐.
唔该你收口啦,唔好系人前献羞.思前想后諗諗吧!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 louises 於 2009-11-24 11:18 AM 發表 查看引用來源

係呀! 以前都有個好出名既"淚機機老師", 全家總動員一條龍靠開團帶新仔搵錢架, 專帶團友去佢老母做既場幫襯, 正所謂肥水不流別人田嘛.

可惜好景不常, 俾人督爆呃錢屈客三步曲:
1/. 帶團友去其他團度呃酒飲, 錢 ...
真係要服腩左你先服毒:smile_o12:

1b. 挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :

挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 只要使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 即構成挑釁. 由於有太多可能例子, 在此不能盡錄. ( 每帖扣20~50分不等 )

引用:
原帖由 wingsyip 於 24/11/2009 11:24 AM 發表 查看引用來源
1b. 挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :

挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 只要使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 即 ...
:smile_15: 已向版主報告

宜家咁多呢d post 上黎..比人小有得分呀..搏咩..

引用:
原帖由 wingsyip 於 2009-11-24 11:24 AM 發表 查看引用來源
1b. 挑釁性言論

挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 只要使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 即 ...
得架喇明架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆