上一頁下一頁
發新話題

第二次參加COPY團的經歷上中下篇:有驚無險盡興之旅(我終於升呢做Silver Member啦)

收藏  |  訂閱
309  16.4k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-19 21:49 發表 查看引用來源

咁....你寫下篇先啦:smile_53:

唔好覆貼住喇

我驚等唔切呀 :smile_55:
就聽你意見先趕埋下篇先

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-11-19 09:54 PM 發表

就聽你意見先趕埋下篇先
多謝:smile_38:

唔該

些些

天橋:smile_o05:

支持ching出有heart報告!:smile_38: 但請勿再出新文体:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-11-19 09:19 PM 發表 查看引用來源

你好似我咁鐘鍾意床上推車:smile_40:
推吓又推吓咁,幾過癮:smile_o05:

支持!看今個是期有無緣一起玩了!呵呵

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-19 09:58 PM 發表

多謝:smile_38:

唔該

些些

天橋:smile_o05:
好眼訓喇

天日再幫你推啦:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-19 22:24 發表 查看引用來源

好眼訓喇

天日再幫你推啦:smile_o07: :smile_o07:
你瞓咗未:smile_41: 唔好意思現在剛推出埋下篇:smile_38:

小弟原定下篇只打多幾百字,不過寫作思潮及趣味越打越有,又打多過千字要大家久候,請大家見諒:smile_13:

引用:
原帖由 aand031 於 2009-11-19 21:50 發表 查看引用來源
Support C Hing real life story  .. waiting for part 3 .. :smile_38:
剛剛推出埋下篇,請入來捧場:smile_42:

引用:
原帖由 777gary 於 2009-11-19 22:23 發表 查看引用來源
支持!看今個是期有無緣一起玩了!呵呵
可惜我剛剛上去玩完莫財,仲要搵機會駛開女朋友,真係暫時無緣一起玩:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆