上一頁下一頁
發新話題

!!!!估惑大場按肩技師妙計呃傻哥小費, 小心小心 !!!!!

收藏  |  訂閱
165  18.0k

引用:
原帖由 shatinswim 於 14-11-2009 17:16 發表 查看引用來源

港人好串架

上面桑拿好過乜

好competitive
咁d部長 經理 幫客定幫技師吖

你都食哂迷藥啦,唔係點會比完又比,條女好正咩?:smile_04:

下次去係咁抽佢水跟住唔俾小費咁咪抵番囉

引用:
原帖由 204DIS 於 15-11-2009 00:31 發表 查看引用來源
你都食哂迷藥啦,唔係點會比完又比,條女好正咩?:smile_04:
一般啦...玩得囉 !!!!!!!

引用:
原帖由 ngqg 於 15-11-2009 00:37 發表 查看引用來源
下次去係咁抽佢水跟住唔俾小費咁咪抵番囉
其實又抽到水又令佢冇格手 有咩技巧?

比咗cash...根本唔須要再簽小費單...c-hing真係傻咗....:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-11-14 12:55 PM 發表 查看引用來源
呢條囡囡真係下次要好好教訓下先 !不過覺得自己都係白痴...嗰時諗唔到呢個估惑野 !! 哼  下次小心 !
C兄可否告知將會點樣教訓條衰妹?:smile_04: :smile_04:

當我睇完你個帖,我好唔開心,我忍唔住,所以決定寫呢番心聲…我想問樓主你知唔知你自己做緊乜!?你帖嘅內容完全有害無益不知所謂,我真係唔明點解依家討論區搞成咁,咁多你D咁嘅人!你有冇諗過你開呢個帖會令人好不安,令幾多人受到傷害,點解你要咁做!?你父母可能在痛哭,痛恨你點解會變成咁,而佢地會問個天點解會生左你呢種人危害社會,佢地一定寧可生一個智障人士, 都唔希望有你咁嘅衰仔…你嘅行為係完全浪費所有對你有期望嘅人嘅希望,浪費互聯網資源; 浪費所有睇左你個帖嘅人宝貴嘅時間…你有冇諗過你可以用你發帖嘅時間用嘅做吓義工或做D對社會有貢獻嘅事;少D打飛機,孝順父母呢?:smile_35:

引用:
原帖由 鳩至痕 於 15-11-2009 00:59 發表 查看引用來源
C兄可否告知將會點樣教訓條衰妹?:smile_04: :smile_04:  
未諗到呀 你有咩idea吖 ?

真係儍仔一名 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆