上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1413)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-10-31 12:55 PM 發表
仲有5分鐘就收工喇~~~~€:smile_o13: :smile_o13:
快d~快d~快d:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 31-10-2009 12:52 發表 查看引用來源

閉路電視顯示妳09年黎過2次喎
影唔到我拖住邊個呀嘛:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-31 12:50 發表 查看引用來源

冇晒size喇:smile_24: :smile_24:
?width=400&height=400&quality=95
拖肥糖:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-31 12:56 PM 發表

唔急既都唔好買住囉.,.買左d需要既先:smile_o06:
我都係咁諗..電視..床會買先..廚房等遲下有野做先一次個大執囉

引用:
原帖由 s/partner 於 31-10-2009 12:56 發表 查看引用來源
真係要問o下玲瓏妹妹先知,人人話好飲,又果香又成,我真係唔識,只知一飲完酒就好眼瞓
我都唔識呀:smile_13: ...同埋紅酒..陣味....我真係唔識欣賞:smile_39:

引用:
原帖由 LIUS1018 於 2009-10-31 12:56 PM 發表

拖肥糖:smile_o10: :smile_o10:
着幾場架咋:') :')

5號開始荃灣有平野呀,32''lcd好似都係23千左右
引用:
原帖由 siujoey 於 2009-10-31 12:52 PM 發表 查看引用來源

冇電視呀個D囉..梳化有但係要換..總之我一返到去就要大出血啦

引用:
原帖由 siujoey 於 31-10-2009 12:57 發表 查看引用來源

我都係咁諗..電視..床會買先..廚房等遲下有野做先一次個大執囉
有無個爐可以煮食架..:smile_40:

引用:
原帖由 s/partner 於 2009-10-31 12:58 PM 發表
未返到呀:smile_o03:

引用:
原帖由 s/partner 於 31-10-2009 12:58 發表 查看引用來源
2,3千:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆